ARKADAŞLAR YORMAYIN KENDİNİZİ GERÇEKTEN BÖYLE BİR KARAR ALINDI İSE
KARARI MİLLET VEKİLİMİZ ANITLAR YÜKSEK KURULUNA GÖTÜRÜP BOZZUN.SELAMLAR
Yazdırılabilir Görünüm
ARKADAŞLAR YORMAYIN KENDİNİZİ GERÇEKTEN BÖYLE BİR KARAR ALINDI İSE
KARARI MİLLET VEKİLİMİZ ANITLAR YÜKSEK KURULUNA GÖTÜRÜP BOZZUN.SELAMLAR
ilköğretim müfettişi mehmetözbilici neyiniz olur
tepki vermek çok güzel sevgili admin konuyu çok güzel ele almış. ama ki bence tepkiler hep agzımızda kalıyor, çünkü sonuç yine Nizip aleyhine oluyor. bu üvey evlatlık muamelesini üstümüden atamayız. bunu böyle alıştırdık böyle gider. bu konularda bşeyler yapamadığımız için çok üzülüyorum. keşke Nizip adına haklı olduğumuz konuları söküp alabilsek. haklı tepki veren arkadaşlara teşekkür ederim
peerlese katılıyorum,
ama bu zeugma konusunda bütün suç siyasilerin veya yöneticilerin değil bence suçun büyüğü biz Nizip halkında...çünkü biz çoğunluk halk olarak bile zeugmayı pek önemsemiyoruz, zeugmaya gereken değeri halk olarak biz vermezsek siyasiler ve yöneticiler niye versin ki...
Dr. Asım Güzelbey böyle yanlış ve talihsiz bir karar almış olabilir AKP li olmasına rağmen, ilçemizin bir adım öne gitmesi için çabalarken böyle bir uygulamaya izin verilmemelidir. herkesin bu konuda aynı düşüncede olduğuna inanıyorum.
Hem daha mustafa kardeşim Fırat viyadüğüne neden zeugma viyadüğü denilmediğine kızıyor. Ordaki eserlerin gitmesine izin verir mi?