-
Sevgili arkadaşlar düşünceleriniz çok güzel ama siz Gaziantep spor paf takım futbolcusu olsanıız gelipte amatör bir takımda oynarmısınız tabiki oynamazsınız nedeni paf takım futbolcusu demek süper 1 liğine aday futbolcular yani bu demektirki yıldız adayları ve bir kaç yıl sonra milyarlar hatta hatta milyon dolarlık futbolcular olacaklar.sizin Böyle bir şansınız olsa siz gelip amatör bir takımda oynarmısınız veya çocuğunuzun oynamasına müsade edermisiniz.Diğer bir husus varsayalım ki bunların içinden gelmek isteyen futbolcuları barındıracak bakacak ve bunların maaşı transfer paralarını ve gereksinimlerini karşılayacak tesis ekipman ve madi olanakları saglayacak güce sahip bir kulüp degil nizipspor.Onun için arkadaşlar bu işler önce bir tesisle daha sonra bir ekipmanla önce minik takımdan başlayıp A takıma kadar futbolcu yetiştirmekle olur.Bunada zaman ve maddi destekle olur ama malesef bu imkanlara sahip bir kulüp degiliz.Bizlere bunlarıda saglayacak kişi ve kurumlar Kaymakam,Belediye Başkanı,iş adamları sivil toplum örgütleri(odalar ve dernekler). Bunlar olmazsa zor arkadaşlar. Sanmayınki Nizip spor için birşeyler düşünmüyoruz degil elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz yukarda bahsettiğim bilğileri yıllarını bu işe vermiş Gaziantep sporda hocalık yapan insanlardan almış olduğum bilğiler.Sizi aydınlata bildiysem ne mutlu bana.Sevgi ve saygılarımı sunarım.
-
nizipspor şampiyon oluyor ama elemelerde kaybediyor sadece elemelerde oynayacak oyuncu ayarlanamazmı acaba???
-
Dün aksam G.antepspor yonetımı emmı'ye yemege geldıler tesadufen ogrendım AYDIN ERBAY,KENAN UYGUR,BİLAL CEKER G.ANTEPSPOR yonetımıne gırmısler 3 nızıplı yonetımde gorev alıyor su an sevındım ben gururlandım gercekten ılerıde ıslh.nızıpspora faydalarıda olur sımdıden hepsıne tekrar hayırlı olsun.
FENERBAHCE: 0 G.ANTEPSPOR: 0 ilk maclarınındakı aldıkları sonuc
-
Cuma Çınar abimi ve yönetime giren diğer hayırsever işadamlarıma başarılar dilerim. Cuma abi size konuyu çok güzel aktarmış ve sorularınıza olduğu gibi gerçekçi bir cevapla yanıtlamış...Cuma Çınar Nizipspor yönetiminde her maçta da takımla beraber maddi ve manevi destegi de veren bir abimiz. (ben her maçta olduğum ve haberler için bulunduğum için biliyorum)....Gelelim diğer konuya. Gaziantespor yönetimindeki işadamlarımız Nizipspor'a da yardım etseler... O abiler orada yardım için bulunmuyor bu bir ne nevi kazanç ve iştir...Kolay kolay kimse olamaz o makamlarda. Diğer konu ise Cuma abininde dediği gibi yav Bilala Çeker Nizipspor'a dah ane yapsın. Adam maddi destegi sonuna kadar veriyo. ne zaman yardım toplansa elini cebine atan ilk hayırseverimizdir. Aydın erbay bu takımın bütün malzemelerini karşılamış Nizipspor'a gereken elinden gelen desteği yapmış. Kenan Uygur abiyide Cuma abi söyledi yardım yapmış o konuda bir bilgim yok ama eminim oda gereken yardımı yapmıştır. Şimdi soruyorum size Bu Nizip'in Bilal Çeker'den başka işadamı yokmu yav.. ben size isim saymaya kalksam yetmez çok işadamımız var. bunları herkes biliyor. Birazda onlar yardım etsin. Ne kadar varlıklı işadamları var bu Nizip'te onlarda gönüllerinden gelen yardımı yapsınlar takıma. Bu Nizip'in takımı. Bence farklı işadamları girmeli artık bu işe ama kimse oralı olmuyor. Bırakın onu maçlara gelen bir büyük bir mülkü amir vb gibi kimse gelmiyor 30-40 kadar daimi gelen seyirci var. Nizipliler de burada oynanan maçlara ilgisiz. Bir heyecan yok. Bırakın burdaki maçları Niziplilerin deplasman maçlarına dahi taraftar olarak gitmesi lazım. Madem büyük ilçeyiz madem destek vereceğiz herşey para değil bir yerde de allaha şükür futbolcular canla başla mücadele ediyorlar. Burada yorumlar oluyo ama ben maça bazıları hariç gelenini bilmiyorum. İlkönce taraftar olarak destek lazım bu takıma. Büyüklerde bakacak görecek ki Bir spor heyecanı var adam da destek verecek o ona bakacak herkes payına düşeni yapacak. Ben ilk önce taraftarın maça ilgi sötermesini istiyorum bu kadar. Ama ilk başta büyükler başlangıç yapmalı... Nizip'in takımı Olan Nizipspor'a, Futbolcularına, yönetimine, destekte bulunan işadamlarına sonsuz teşekkürler ederim.
-
Yanılmıyorsam, 1980 ve 1990 yılları arasında (Sarı Ali, Hurbeyş Müslüm, Derici, Mustafa Altınbaş, Kaleci Şıho, Birecikli Memilo) ve de adını hatırlayamadığım okadar çok iyi futbolcularımız Nizip Spor da oynuyarlardı o zamanlar bizokul çağlarında iken toprak sahada oynanan o futbolun tadının ve keyfini hiç unutamam.
O zamanlarda Nizip 'de Spora ve Sporcuya çok büyük bir ilgi var idi futbolcular çarşıda takım halinde gezerlerken sanki Devlet büyüğü gibi saygı ve sevgi ile halkımız onları kucaklardı.
Şimdi yukarıda konuya değinen arkadaşlarımızın çoğu Nizipli İşadamlarımız neden Nizip Spora Maddi desteklerini sağlamıyorlar deniliyor.
Acaba, Biz Nizip halkı olarak kaç kişi Nizip Sporun maçına gidiyoruz ve ya kaçımız deplasman maçlarına gidiyoruz. arkadaşlar burada sadece olayın sadece maddi boyutun haricinde Manevi desteğimizide esirgememiz lazım.
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. takım dedeğinNİZİP SPOR gibi olmalı yada hiç olmamalı. Sevdamızın Adı Umut Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun....................................
-
nizipspor un öyle milyon dolarlara ihtiyacı yok,bu memlekette bulunan her insanın karınca kararınca maddi ve manevi desteği vererek gerekli özveriyi gösterirse henüz geç kalınmış brşey yok takım çok iyi bir konum ve durumda bu yıl enazından 3 ncü lige demir atabilir...........
Öyle yaptıydı,yapmıştı demekle olmuyor herkesi buradan duyarlı olmaya davet ediyorum...........
-
abi iş adamı ilkönce tribüne bakar... Nizipli maça ilgi gösteriy takımı 3.ligde görmek istiyse işadamlarıda elini cebine atar senle benle ve birkaç futbolseverle olmaz. Mülkü amirler maça gelecekki taraftar gelsin.. taraftar gelecekki takım oynasın... iş adamlarıda takımı ve o taraftarı görecekki elini cebine atsın ve çokta istiyosa tel örgüye koyacak reklamını o işadamı...mesela bozkurt ticaret Nizipspor'a başarılar diler. Abilerim bu bir zincir halkasıdır. halkanın başlangıcı Takım takım oynadı futbolla halkayı başarıyla elinde tutuyor.. ikinci halka ise Nizipli mülkü amirlerin ve Nizipli sporseverlerin takıma destegi...ondna sonra iş maddiyattır....( bu benim görüşüm aksini düşünen arkadaşım yorumuna şimdiden saygı duyuyorumm...inşallah 3.liğ olur.)