Diyanet-sen de orda olacak.sağduyulu ve soğukkanlı olunması,provokasyonlara alet olunmaması dileğiyle.
Yazdırılabilir Görünüm
Diyanet-sen de orda olacak.sağduyulu ve soğukkanlı olunması,provokasyonlara alet olunmaması dileğiyle.
birliğe ve büyük ülke olmaya yakışan bir sağduyu egemen olmalıdır.Şu an terörün en çok istediği şey tahrik ve ayrıştırma.Kmitenin belirlediği sloganlar dışında slogan atılmamalı.Allah birlik-beraberliğimizi bozamk isteyenlere fırsat vermesin.Kim olursa olsunlar!
Bugün ülkenin dört bir yanında olduğu gibi nizipte de üniversite öğrencileri yürüdüler. Yarın daha büyük bir yürüyüş düzenlenmek isteniyorsa neden tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri biraraya gelerek bu işin organizasyonu yapılamadı merak etmekteyim.
Ünal YALÇIN
Katılımın yüksek olması için elimizden geleni yapmalayız. burda ırk köken ayrımı yok. çıkar çatışmasına terör dedirtmeye çalışanlara bir tepki bir tavır olmalı.tek yürek olarak
sivil kuruluşlara, dernek başkanlarına, sendika yöneticilerine yani anlayacağınız ulaşabildiğimiz her kesime ulaştık. Tarafsız, hiçbir partiye bağlı kalınmadan yapılacak ve birlik beraberlik mesajı verilecek bu miting ve devamında yürüyüş için her kesimden dalga dalga destek yağıyor. Kaymakamlığımız ve Emniyet güçlerimiz tüm desteklerini vereceklerini, mitingin sağ duyulu ve itidalli geçmesi için imkanlarını seferber edeceklerini bildirdiler. Resmi izinler alındı, sadece Türk bayrağı bulma konusunda sıkıntı yaşıyorsakda bununda aşılacağına inanıyorum. Ayrıca 2 adet megafonda lazım olacak.
EVET GÜN BEKLENEN GÜNDÜR İNSALLAH ORADAYIZ...
Alperen Ocakları olarak bizde ordayız
Gelen Bir maili sizle paylaşmak istedim
Merhaba,
Su an Hakkari Dag ve Komando Tugayinda askerlik yapiyorum.
Son olayda 12 arkadasimizi sehit verdik. Bizzat burada bu uzuntuyu yasadim.
Lutfen sizler bu tur tepki ve desteklerinizi esirgemeyin.
Nizipteki herkese selamlar, buyuklere saygilar.
Murat S....
Rabbim yardımlarını esirgemesin inaşallah
ARKADAŞLAR BEN VE BAZI ARKADAŞLAR DIŞARIDA OLDUĞUMUZ İÇİN KATILAMAYACAĞIZ,BUGÜN KADIKÖYDE BİR YÜRÜYÜŞ OLDU,SİZLERDEN TEK İSTEĞİM SAYIN ADMİN'İN DE BELİRTTİĞİ GİBİ BU GİBİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİNDE PROVAKOTÖRLER OLABİLİR,SAKIN ONLARA UYMAYIN VE YÜRÜYÜŞÜN AMACI DIŞINA ÇIKMAMASINA ÖZEN GÖSTERİN YÜREĞİMİZ SİZİNLE VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZLE,YOLUNUZ AÇIK OLSUN...........
Yarın inşallah oradayız. Bu askerler kim için hayatlarını feda ettiler, bizim için. Hala bazı çevrelerin aman k.ıraka girmeyelim orası bataklık gibi safsatalarına iyi bir cevap verelim. Ne yani hergün şehit haberleri hiçmi içlerini acıtmıyor bunların.
terör örgütü yaptığı eylemlerle insanların huzurunu kaçırmak istemektedir özellikle doğu ve güneydoğuda asker çocuğu olan ailelerin huzurunu kaçırmayı hedeflemektedir.
Biz nizip.com üyeleri ve bütün nizipliler olarak 23 ekim salı günü yapılacak olan ŞEHİTLERE RAHMET TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜNE katılarak hep birlikte olduğumuzu, terörün karşısında sadece asker ve polisin değil BÜTÜN TÜRKİYE'NİN olduğunu göstermeliyiz.
bu organizasyonun oluşmasında çaba harcayan admin mehmet akpek ile bütün sivil toplum kuruluşları temsilcilerine de duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim...
öğr. gör. yavuz akçi (gaziantep üniversitesi nizip meslek yüksekokulu)
TÜRK-KÜRT kardeştir. Öylede kalacaktır. Kurtuluş mücadelesini birlikte verdik ve bugünde birlikteyiz, bunu tüm dünya böyle bilmelidir. Yoksa bu vatan evlatları onlara bunu çok güzel bildirecektir. ASALA uzantısı Ermeni menşei terör hareketleri birlik beraberliğimizi bozamayacaktır. İsim değiştirmiş bu terör hareketlerinin KÜRT kardeşlerimizle alakası yoktur. Lütfen buna dikkat edelim ayrıca yarınki ele ele yürüyüşümüzle bunu tüm dünyaya gösterelim.
tüm nizipli ler olarak sivil toplum örgüt lerinide düzenlenen bu yürüyüşte yanımızda görmek istiyoruz nizip halkının gerek tiyinde nasıl birlik ve beraberlik içinde oldugunu ğösterelim şimdiden katılan herkese sonsuz teşekürler