mahmut abi buralarda kötü değil yahu o kadar abartma olayı ,
biraz daha işten güçten kendimizi arındırmamız lazım .
selamlar,
ilker
Yazdırılabilir Görünüm
Sevgili ilker hiç bir yazımda buraların kötü olduğunu yazmadım. Ben şimdiki işimden önce tekstil de çalışmıştım Türkiyenin 55 ilini 250'ye yakın ilçesini gezdim Doğu Karadeniz ve doğu anadolunu dışında her yeri gördüm türkiyenin dört denizinde de denize girdim AMA AMA AMA buralarda mutlu değilim sevgili kardeşim, çocukluğumun, gençliğimin geçtiği yerleri arıyorum Bursa gerçekten çok güzel bir şehir ama inan benim için bir anlam ifade etmiyor. Ha niye gelemiyorum burada evlendik çocuklar burada doğdu şimdi bir kişinin mutluluğu için bir sürü insanı mutsuz edemem. sende biliyorsun ben memurum nereye gitsem maaşım değişmiyor yani benim iş kaygımda yok. Ama en büyük hayalim bir gün tekra Nizip' dönmek tabiki önce hayırlısı.
Çokkkkk haklısın Mahmut abi....
Hasretle eş dostla vedalaşarak
Ayrılırken dostça kucaklaşarak
Sevdiği her şeyden, uzaklaşarak
Hicret bir başkadır, gurbet başkadır
Gurbet dedinizde aklıma geldi,bende uzun zamandır gurbetteydim...Ama nasıl denir bilmiyom ama,teesüfler olsun size,hiç aramadınız sormadınız.... :(
Sevgili Hemşerim Bende Senin Gibi Yillardir Istanbuldayim Bende Senin Gibi Hasretlik çekiyorum Ama Arada Birde Olsa Eşimi Ve çocuklarim I Alip Gidiyorum Her Ne Kadar özlemim Bir An Için Bitsede Bir Zaman Sonra Tekrar Başliyor Bende Herşeyini özlüyorum Memleketimi Ailemi Arkadaşlarimi Yemeklerini Ama Elden Birşey Gelmiyor.
mahmut baba ocagı yok diyon ama kardaşlarımız bu kadar nizip com üyesi var
elbet bir bardak su bir kaşık çerba veren olur
Başımızda yeriniz var kardeş :)
Gurbette Olupta Nizipi özlememek Eldemi Herkese Selamlar Nizipli Hukukçu
Valla bende diyar diyar dolastim,daha 17 yasinda nizipten gitmenin hayalini kurdum,21 yasinda gittim bircok avrupa ülkesinde bulundum,daha sonra kanada ve amerikaya kadar gittim,ama nizibi ve cocuklugumu özlüyorum,bazen keske diyorum hic cikmasaydim,ama kismet te varmis,eskiden nizipten gitmenin hayalini kurarken simdilerde geri dönmenin hayalini kuruyorum,birdefasinda kanada nin pasifik sahillerinde yani 12-13 bin km.uzaklarda burnumun diregi sizladi,gercekten icim titredi,ne isim var bu kadar uzakta diye,oysa ben o an nizipte olmayi isterdim nebileyim damda yatmayi,güzel cay icmeyi ama 12 sene oldu ve ben hergecen gün dönmeye daha yakin oldugumu hissediyorum,insallah burdan genc arkadaslarima sesleniyorum,memleketinizde kalin eger illada gitmeniz gerekiyorsa belki baska bir sehre gidin ama yurtdisina cikmayin,sadece tavsiye,buradaki hasret dolu yazilari görüyorsunuz,gitmeyen belki 1 pisman gidenlerde ise binlerce pismanlik var.neyse insallah busene izine gelecegim,hasret giderip motive olmus bir sekilde tekrar dönecegim ama 40 yasina yurtdisinda girmeyi düsünmüyorum yani en fazla 5.6 sene,neyse selamlar
Onceleri derdim'' memleket hasretide neymis " !!!!!
Televizyonda izlerdim millet , memleket hasreti vatan hasreti , icimden bunlar abartiyor derdim,Iste tam 8 aydir yurtdisindayim . Buyuk konusmusum demekki.Yaniyor icim ,insanin elinin kolunun bagli olmasi gibi zorcok zor bir durum bu hasretlik.Yemek icmek ayri ; karin dedigin bir simitle bile doyar, fakat selam almak vermek gezmek gormek bunlar iste cok farkli , Memleketin herseyine kurban olayim . ALLAH C.C , Ezanimizi - Bayragimizi - Ulkemizi - Memleketimizi hep daim eylesin dusmanlarada firsat vermesin .
Herkese selamlar
Fatih sonmez
Amin .
Daha Hala Rüya Görürken Bile Nizipten Rüyalar Görüyorum