"Title"
SELAM ?MAM HAT?P HAT?PL?M.
Edited by - Nizip72 on 21 Oca 2006 15:32:17
Yazdırılabilir Görünüm
"Title"
SELAM ?MAM HAT?P HAT?PL?M.
Edited by - Nizip72 on 21 Oca 2006 15:32:17
Bak seneye muhakkak gel tamamm? ?
selam arkada?lar. ben mehmet özel yani resimde gördüğünüz en yak???kl? ?ahsiyet
sevgili arkada??m muharrem birkaç resim daha koyarm?s?n???.
Resimde yak???kl? çoktu. En yak???kl?s? hangisiymi? acaba ;)
"font-weight: bold;" Yav memet abi resme o kadar bakt?m ama sizi bir türlü bulamad?m. ...
Ben de?HL gününekat?lm??t?m. Gayet güzel geçmi?ti. Haz?rlayanlardan Allah raz? olsun. Te?ekkürler...
iyi de dostlar ben fotografları göremedim hangi sayfada bunlar?
ayrıca o günle ilgili olarak bir çok döküman elimizde mevcut ,gerek slayt gösterisi gerek yemekteki fotograflar,isteyen olursa özelime e-mail adresini bıraksın.
güzel bir gün idi.özellikle sevgili mehmet nezir gül ağabeyimize(kimileri için hoca)kalb-i şükranlar.
aslında şunu ifade etmek isterim ki o programda gözden kaçan ama ii tesbit edilmiş bir kaç husus var.inanın bunları sizinle paylaşmayı cok isterdim ve emiinimki gülme krizine girersiniz.ama burada anlatılmayacak kadar gizli.bu arada sevgili okul müdürü mehmet şenel'e selamlar.programı cok güzel sabote etti
Din kültürü öğretmeni Sayın Ahmet Dinçoğlu'na özellikle teşekkürler.
o güzel günde serbest kürsübölümünde söz alan,kayseri erciyes üniv.si iletişim fak.öğretim görevlisi osman utkan'a:
serbest kürsüden babanıza teşekkür ettiniz sizi imam-hatipe kaydettirdigi için.ben de babanıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.teşekkür ederimBAY-RO amca!iiyiki osman'ı benden 3 sene önce okula kaydettirdiniz.yoksa 7 sene osmanla aynı sınıfta hayat cekilmezdi.
program boyunca yemekten başka bir şeyi düşünmeyen tarih öğretmeni mehmet birlik'e de selamlar.(yedin de ne oldu)
Nizip imam hatip demek ahmet topal demek dusturuna binaen bursaya sayın ahmet topala,emin şahine ve hasan erdem beylere kalbi selamlar.
Bld. Bşk. sayın h.fevzi akdogan gelecek sefer ki programın belediye sinema salonunda yapılacagını söz vermişti,şimdiden hatırlatalım,her ne kadar önümüzdeki programa katılamayacak olsam da katılacak olan arkadaşlar hafızalarında taze tutsunlar bu mevzuuyu.
dedim ya o günle ilgili anlatılacak çok şey var,tabi gece vakti bir bahçede oturup ay ışığı altındaçay ve tütün keyfiyle birlikte ii giderdi.
maassalam
böyleprogramların düzenlenmesi cok güzel yarayı kapatamıyorlar bari sarıyolar ama bi sorun var tamkapanacagızaman biriyine deşiyo
güzel günler elbet gelecektir rojcu,karanlıgın koyulugu varsa şafagında aydınlıgıvar.maassalam
Edited by - Gençosman on 20.09.2006 21:45:08
Osman,
Burada değerlendirilen konu ciddi bir konu ve bir çok okulun yapmaya çalıştığı ama yapamadığı bir durum.
Bu nedenle lütfen konuyu dağıtma
Selamlar SAYGILAR
Özür dileyerek ellerinde öperim durumun ciddiyetine varamadım Saygılar
işte bu!!!::........................
Osmancığım,
Kardeşim kusura bakma biraz sinirlendim.Bu konularda hassasımdır.
Anlayışın ve saygınla beni utandırdın ama Allah seni sevindirsin.
Selamlar Saygılar
Amanıııııııııııııın....! Noluyooooo burda yaaaa...!
Benim açtığım konuyu darmadağın etmişler..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-surprised[/IMG]