Süper Bir Hizmet Allah Razi Olsun Yapanlardan Nizipli Gençler Için Büyük Bir Hizmet
Yazdırılabilir Görünüm
Süper Bir Hizmet Allah Razi Olsun Yapanlardan Nizipli Gençler Için Büyük Bir Hizmet
hayırlı uğurlu olsun
hayirli olsun
Peki abi, bakarsınız bu hizmeti vatandaş çok benimser ve ikincisi açılır. Biz teklifimizi yapmış olalım... :)
Alıntı:
Orhan Çelik126815 Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli Ugurlu Olsun Güzel Nizip Gün Geçtikçe Yenilikler Olmaktadir Inş Böyle Güzel Yeniliklerin Devamini Diliyorum Hemşerilerime Slm
bende bir nizipli olarak hayrli olsun diyorum emeyi geçen saygı deyer büyüklerime teşekkür derim
bende bir nizipli olarak çok menun oldum emeyi geçen saygi deyer büyüklerime teşekkür derim ve hayırlı olsun diyorum
Umarım Faydası OLur ÇocukLarımaza.. HayırLı oLsun...
Çok güzel bir hizmet emeği geçenlere teşekkür
emegi geçen herkesten ALLAH razı olsun.
Ne çalışma ama internet evi açmaya koskaca vali geliyor. Nizipte yapilacak hiçbir hizmet kalmadı da bir eksik internet evi kalmış.... Bakalım bu güzel insanlarımızı daha nereye kadar uyutacaklar.. ayrıca sayın valimizin gözleri önünde yapılan tartışmalardan ve kavgalardan hiç bahseden yok. ama millet biliyor ve takip ediyor hic merak etmeyin
Tahammülsüz şarkımız burayada yorum yazmış:D
güzel bişey
Böyle sosyal tesisslerin ilçemizde faaliyete geçmesi, Gençlerimizin kahve köşelerinden, sokak aralarından kurtarılması adına yerinde ve güzel bir düşünce..
Emeği geçen insanlara teşekkür ediyorum..
Yalnız bu yetmez her bölgeye açılması daha yararlı olacağı kanaatindeyim..Devamının geleceğine olan inancım tamdır.
sevgiler...
slm ben nizipli fırtına ibo şuan ankarada askerim nizipe her şeyin en güzeli yakışır.allaha emanet olun.