alıntı:
"quote" admin demişki:
-Fotoğrafın çekilmiş olduğu tarih önemli değildir, fakat kimin adına katıldığınız ve çeken kişinin belirtilmesi plaket verilebilmesi için gereklidir.
.
Yazdırılabilir Görünüm
alıntı:
"quote" admin demişki:
-Fotoğrafın çekilmiş olduğu tarih önemli değildir, fakat kimin adına katıldığınız ve çeken kişinin belirtilmesi plaket verilebilmesi için gereklidir.
.
tüm Niziplilerinve islam aleminin{ muharrem ayı ve aşure gününü mübarek olsun } rabbim gunahlarımızı affetsin bizlere yar ve yardımcı olsun inşallah.
Bu yarışmaya bende katılacam ve Huzeyfeyi cümle aleme ispatlayacağım... Birinci gelirsem ödülümü Admin abime hediye edeceğim...Hani diyorum pek fazla dünya malında gözü olmayan biriyimdir.....
Verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim. Metal beye özellikle teşekkür ederim.
bakalım kımın fotografları bırıncı olacak
Evet hayırlı olsun. Bakalım nasıl kareler gelecek. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden yarışmanın sonuçlanmasını merakla bekliyorum. Bu vesile ile de görmediğmiz ve su yüzüne çıkmamış tozlu ve yıllanmış resimleri de görme fırsatını yakayacağız..
<p align="justify" Bir gazeteci olarak bu yarışmada oldukça iddialı olduğumu buradan herkese bildirmek isterim. İsterimki fotoğrafın "O an" ı anlatmaktaki başarısı kadar gerek fotoğrafın kalitesi gerekse renklerin uyumuda aransın. Nizip’ten çok güzel somut çalışmalar çıkar. Ama fotoğrafa Nizip’teki istikrarsızlığı yansıtırsak eğer istediği kadar güzel olsun bence hemen elenir. O nedenden dolayı mutlu bir kare çekmeye çalışacağım. Fotoğrafın teması "Nizip ile alakadar" olması konusu oldukça yarışmacıları zorlayacak bence. Jürinin hangi temayı beğeneceği bence tamamen onun şahsi fikrine kalmış. İşimiz çok zor.! .
Yorumların için teşekkürler, inan aynı düşünceler içerisindeyim ama jüri üyeleri içerisinde fotoğraf kriterlerine dikkat edecek birçok arkadaş var. Konu biraz daha dar olabilirdi ama ilk olması ve katılımın çok olması için böyle bir çerçeveyi uygun gördük. Şimdiden ilgi çok olacak gibi. Yeterli ilgiyi görürse bir dahakine daha dar bir çerçeve belirleyebiliriz. .
Kolay gelsin, rakipler tek tek belli olmaya başladı bile :).
Valla biraz daraltsak çok hoş olacak admin abi saygılar.... Beni tanıdığına eminim..
sayın Orhan bey ve diğer üstadlarım,öncelikle güzel bir olay fotoğraf yarışması ama resimle fotoğrafı karıştırmayalım. o nedenlede her resim öğretmeni fotoğraftan anlıyo derseniz yanılırsınız fotoğraf çok farklıdır.ÖĞRETMENLERİMİZİN VEYA JÜRİNİN öncelikle fotoğraf eğitimine bakılmalı ONA GÖRE DEĞERLENDİRMEYE ALINMALI. Bu konuda yardımlaşarak en güzeli bulmaya çalışalım.Şunu da ekleyeyim ben yarışmaya fotoğraf göndermeyeceğim...
Evet şunu da unuttum bencede konu belirtilmeliki fotoğraflar şeçilirken çok sorunlar yaşanabilir..
örnek;1-Nizip’in dört mevsim insanları 2-Nizipte doğa ve tarihi güzellikler..
.
Aslında keşke başlıklar
1- Nizip’ten insan olmak 2-Nizip’te yaşam 3-Nizip’te çocuk olmak gibi değiştirilebilir. Zaten 23 Nisan’da sonuçalancak olan bu yarışmada Nizip’teki çocukları ana tema yaparsak bence harika olar. Bu konuda birşeylerin yapılması talebimdir. İbrahim Şimşek abimide çok haklı görüyorum, bence oda bu yarışmada oldukça iddialı ismlerden birisi. Saygılar...
Nizip’de O an diyerek zaten bu konuların hepsini içine alan bir çerçeve çizdik. Şimdilik bu çerçevede hareket edelim zaman içerisinde farklı yarışmalar açabiliriz. Ortada maddi ödül olmadığı ve maksat muhabbet olsun, bu tür etkinlikleri Nizip’de de hareketlendirelim düşüncesiyle bu işe giriştik. Umuyorum ki çok güzel kareler yakalanacak ve İbrahim hocamında önerileri doğrultusunda gelecekde farklı yarışmalarda yapılacak..
Her an keşfetmek için :).
Valla bari jüri üyelerini tanısaydık. Belki gider nasıl fotoğraflardan hoşlanabileceklerini sorar idik. :D Ama ne ise ben gençliğe çalışacağım. Saygılar....