-
Değerli kardeşlerim tiyaro hayatın sanal aleme yani sahneye yansımasıyla estetik bir değer kazanır.Bu noktada oyuncu gerçek ortamda var olan insanları ve olayları iyi gözlemleyip tahlilini yaptıktan sonra ona kendince de birşeyler katarak gerçeği sahneye aktarmalıdır.Yalnız sahnede Deli Kadir'i dikkatli izlerseniz iyi niyetli bir insan olmadığını görürsünüz.Buradaki amacımız gençlerin özenmekte olduğu bazı sanal karakterlerin gerçekte öyle olmadığını ve onların nasıl menfaatperest olduklarını yansıtmaktı.
Bu arada hayırlısıyla evlenirsem o konuda bir sorun yaşamayacağım kanaatindeyim.
Değerli Huzeyfe ben bir öğretmenim ve centilmenliği de gerektiği kadar biliyorum.Son cümlenizi iyi okuyun çünkü daha sizinle tanışmıyoruz.Centilmenlik sadece bayanlara değil beylere de yapılır.Centilmenlik dersi verdiğiniz için bunu siz daha iyi bilirsiniz.
-
sevgili kardeşler
ikinizde değerli isanlarsınız yani deli kadir le huzeyfe.buna inanıyorum.entilmenlik tartışması düzeyi iyi ayarlanırsa faydalı da olur.
-
Deli kadir abim şakadan anlamadığını göstererek gerçek karakterini de belirtmiş oldu...
-
Selam değerli kadeşim Huzeyfe bilmiyorum farkında mısın- ki ben farkında olmadan bunu yaptığına kanaat getiriyorum- ,son iki mesajında da gurur kırıcı hakaretvari söylemlere tevessül etmişsin.Ayrıca seni tebrik ediyorum.Benim karakterimi beni tanımadığın halde sadece bir cümlemle anlamışsın.
Yalnız şunu unutma ki, insanların özel yaşamlarında eşlerine nasıl davranmaları gerektiği hususu özel bir konudur ve bunun şakası yapılmaz.Ayrıca toplumumuz da böyle şakaları kesinlikle kaldırmaz.Bilmiyorum anlatabildim mi
Karakterime gelince, değerli kardeşim, var sen beni kalbinden nasıl geçiriyorsan öyle bil...Ama ben sana şunu söyleyeyim, inan ben diğer insanları nasıl seviyorsam seni de Allah rızası için o kadar çok seviyorum.Rabbim cümlemizi nefsine gem vurabilenkullarından eylesin. Selam, dua ve muhabbetle kal.
-
Deli Kadir abime saygı ve sevgilerimi sunuyorum... Hani diyorum senle biraz samimi olalım dedim.. Hani diyorum dostluklar kavga ile başlar ya... Biz kavga ettik .... Şimdi sıra geldi dostluğa,dimi yani...?
Bak abi diyorum sana... Her adama abi felan demem...
Aaaaaaaaa bu arada nasıl da unutmuşum ya... Özür dilemeyi unutmuşum,neyse ya sen büyüksün eminim çoktan affetmişsindir..Affettin dimi abicim...?
-
Estağfirullah kardeş affetmek Allaha mahsustur.Yalnız şu mesajlarının içine serpiştirdiğin logolar çok hoş! Bu arada yakında oyunu Oğuzelinde oynayacağız inşallah.