ben cengiz. 1994 mezunuyum. istanbulda avukat olarak çalışıyorum. görüşmek üzere.
Yazdırılabilir Görünüm
ben cengiz. 1994 mezunuyum. istanbulda avukat olarak çalışıyorum. görüşmek üzere.
istanbulda bulunan Nizipli arkadaslar. gurbet elde bulunuyoruz. Nizip burnumuzda tütüyor. burada bir nebze görüserek bu hasreti giderelim diyorum. bu siteyi yapanlarada tesekkür ediyorum. av.cengiz yildiz
cengizyildiz@lawyer.com
05335575090.
selamlar dostlar.Nizip lisesi mezunuyum.o güzel günlerin unutulmamas? dileiyle sevgiler sayg?lar
selam arkadaslar..ben husetin yalcin capan 99 mezunuyum.ama onemli olan ayni memleketi paylasmak diyerek bu sozleri yaziyorum...bir insan kendi memleketinin degerini yalniz ordan ayrilinca anliyor gerci herseyde oyle degerini kaybettikten sonra anliyoruz....
ben azerbaycanda 4 ildir ogrenciyim.turkce kelimeler kullanmakta zorlaniyorum cunku burdaki dile ogresmisem....ozunuze yaxsi bakin tum guzellikler bu yaziyi okuyanlara gitsin byyy
aram?za ho? geldin, hüseyin yalç?n çapan liselilerinde bir bölümü var burada, istersen orayada yaz. :)
ben faruk kaplan Nizip lisesi 91-92 dönemi mezunuyum. siteyi ziyaret eden Nizip sevdalisi Nizip lisesi mezunlari varmi ki. herkese selam Nizip''li olmak ayricaliktir.
sevgili kardeslerim hayatin aci gerçekleri biragaç yapragigibi her birimizi bir yere savurdu,belki çogumuz torun sahibi olduk.lütfen haberleselim. ben su anda bursa mustafa kemal pasa devlet hastanesinde müdür yardimcisi olarak çalisiyorum.tel no: 0.224.6121860 6131233
tüm mezunlari beklIyoruz
selam.
n?z?p l?ses?nde 2001 yilinda sinif tekrari yapmak zorunda kaldim ve ö?ren?m?m? cumhur?yet l?ses?nde tamamladim ?u an mustafa kemal ün?vers?tes?nde ö?ren?m görmektey?m...
eski dostlar neredeler bulusalim.
selam arkadaşlar ben 1980 Nizip lisesi mezunuyum şu anda şanlıurfada polis memuruyum.eger tanışmak isteyen olursa 0414 313 00 00 ali tiken
ben Nizip lisesi 2000 mezunuym oklumu cok seviyordm fakat okulumuzn adi ve yeri degisti bizim artik hatiralarimizi animsayacak yerimiz yok yapanlara cok kirginim baska bir okul yaptirsaydilar oraya kendi ismlerini verseydiler bizim oklulmuza karsmasaydilar ben yüksek okul bitirdsm ve aldigim egitimden ögrendiklermden cok minnettarm hocalarima saygi ve selamlarmla .
degerli arkada??m bende Nizip lisesi mezunuyum.ancak cok yaz?lar yazd?m gazetemde fayda etmedi..ama ?imdiki milli egitim mudürü söz verdi açacag?na dair.ok. slm
merhaba ben çiloğlu1992 mezunuyum ist de fotoğrafçıyım