eyw bende gelirim ama
Yazdırılabilir Görünüm
eyw bende gelirim ama
Ben gideceğimiz zaman siteye yazarım gelmek isteyen gelir.
Bu sıcak ortamın oluşmasına vesile olan,yaş olarak da tecrübe olarak da büyüğümüz olan Müslüm beyi tanımaktan büyük memnuniyet duyduğumu özellikle belirtmeliyim.Ayrıca da gayretine minettarım.Çektiği resimlerden menun oldum.Bu anlamda helallik dileyecek bir durum söz konusu olmadı.Ortama katkıda bulunan,özellikle gıyabımda bana sevgi besleyen her kardeşime de ayrı ayrı teşekkür ederim.O gün Müslüm bey'le gelen; kalbi güzel, yüzü güzel ve sözü güzel nahif insan Murat Coşkun'u tanımaktan da onur duydım.Hocalık,hacılık...hepsi geçici bir ünvan olarak var.İnsan kalmak ve insan ölmek dünyanın en büyük erdemi.Yemek ko nusuna gelince;bu topraklarda hamdolsun misafirin yüzüne kapı kapatan hane sahibi olmadık ve olmayız da inşaallah.Herkeşe selam ve hürmetle...
Davut kardeşimizi tanımaktan onur duyduk.Mahmut hocama çok çok selamlar söylerseniz sevinirim.Müslüm bey çok hoş bir ziyaret ve çalışma olmuş ellerinize ve yüreginize saglık.Selamlar
gerçekten süper tanışma olmuş
Davut Hocamın her zamanki gibi mutevazılığı üzerinde.
Fatih kardeşim Bursa çok uzak değil isterseniz Mahmut hocaya beraber gidelim.
müslüm abi mahmut kuzudişli nizipte 10 yıl falan görev yapmış bir imam beni de kurana alıştıran isimdir bence onuda ziyaret etseniz çok sevinecektir mahmut hocamız nizip sevdalısıydı ancak sağlık sorunlarından dolayı istanbulda kalmayı düşündü
Onu görmek çok güzel bir duygudur
En kısa zamanda Mahmut hocamızı ziyaret edeceğiz.
Inşallah müslüm abi hem çok oldu görüşmeyeli onu görme fırsatı da bulu ruz
bu cuma yani 11 04 2008 günü cuma namazına inşaallah sarıyerdeyiz
Oktay ben bu cuma gelemem, hafta sonu Dünya Kros Yarışları var o yüzden cuma günü parkuru kontrole gitmemiz gerekiyor.
Ramazan bencede öteki hafta uygun olur, zaten 23 nisandada Nizipte olacağız unutmayın.
Bir iki nedenden dolayı ben 23 Nisan proğramını iptal ettim...biraz sizleri ektim gibi olacak ama üzgünüm.Oktay sen zaten nişan için gideceksin..23 nisandan önce de gidebilirsin...