helal Kankam Yaşaaaaaaaaaaaaa. özellikle ördekli Resim Harika
balikli Resimde çok Hoş Onlari Tekmi Götürdün Yoksa .
Yazdırılabilir Görünüm
helal Kankam Yaşaaaaaaaaaaaaa. özellikle ördekli Resim Harika
balikli Resimde çok Hoş Onlari Tekmi Götürdün Yoksa .
Kanki ,az önce Antalya'dan M.Güngör aradı,eğer diyor resim yüklemeye devam edersen,evi yükleyip Nizip'e gelecem diyor. Beni burada deli ettin diyor. Tüm arkadaşlara selamı var.
balik Konusunda Hiç şansim Yok. mustafa Kardeş Sanada Slm. Olsun
sevgiden çiçegi Gönderdim Sana Aslinda Alerjimde Vardi.
Aleyküm selam...
Burda resimlerden biz etkilendik, nerelermiş buralar diye, gurbette olupda özlem çekenlere Allah yardımcı olsun.
ELLERINIZE SAGLIK COK GUZEL RESIMLER. DAHA COK BIRECIYE BENZIYOR BEN BIRECIKLIYIMDE.
Orhan bey C.tesi bir tur ayarlasak, gelen olurmu acaba. Şöyle 15 veya 20 arkadaş tura çıksaydık ve birer çay içseydik gemide. Hani Ramazan gelmeden yarın son gün gibi geldi bana...
Gelirmiyiz arkadaşlar mesela saat 15:00 de
Sayın başkanımın programına bakayım,eğer kaytarabilirsem,yarın öğleden önce buluşup kararlaştıralım.
meraba orhan bey cok güzel fotograflar buna diyecek bişeyim yok ama hergün dikkatimi ceken su belediyenin carsı camii ne bakan tabelası var tepedeki onuda bi cekseniz ne kadar temiz oldugunu göreceksiniz. bide ilcemizde bulunan Atatürk büstleri eskiden temizlenirdi ama su an bakımları yok buda var tabii..sadece bildireyim dedim pek de alanımda degil ama belki gözden kacmıstır dedim hatırlattım....selamlar herkese....
Dikkate alınacaktır kardeş