davut haklı basak
Yazdırılabilir Görünüm
:D dün akşam kahke pişince apartman öyle koktuki mis gibi.annem bugün komşularada verdi
keske bızde sızın komsu olsaydık hemde ogrencıyken o zaman annen sıze pısen her yemekten ogrencılere yanı bıze getırırıdı o zaman yemek yapma sorunumuz olmazdı ne guzel :D :D
samimi söylüyorum annem yemeğin kokusu öğrencilere gitti diye kendi yemezdi yine verirdi
ıyı walla keske sızın orada okusaydım ve sızın bınada sızın katta sızın karsı komsunuz olasydık
Ramazan kahkesini bende çok severim.çay ve peynirle çok güzel olur.
başak teşekkür ederiz...
Her ne kadar son zamanlarda fırınlarda hazır satılanlanlardan alınıyorsa da,ayakta duran ender kültürlerimizden birisidir. Ama şu da bir gerçekki,hanımlarımız annelerimiz kadar kaliteli yapamıyorlar.
SEVGİLİ BAŞAK ÇOK TEŞEKKÜRLER,BİZİ ÇOCUKLUĞUMUZA GÖTÜRDÜN.ANNENİZEDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ.SELAMLAR
buram buram kokuyo valla ısırınca içinden kendir tohumları dökülür gibi oldu bi an :)
ESENTO SENDE YAPTA GELIP YIYELIM NE DERSIN?
sevgili abilerim ablalarım ramazana sayılı günler kaldı.kahkelerimizi hazırlayalım.babam bize kahkeyi ne zaman yapıcaksınız diye soruyo yarın annemle kahke yapcaz inş.
başak kardeş resmi degilde ramazan kahkesini paylaşsak nasıl olur
Çocukken Ramazan kahkesi yapılmasını dört gözle beklerdik... sahurlarakadar kahke YuvarLardık... annem hep kadir gecesi Yapardı, daha bereketLiolurmuş. bayramdan sonra bir cuval kahkeyi 10 günde bitirirdik. okula gidince ceplerime doldurur okulda arkadaşlarımla paylaşırdım.