[IMG]![]()
Yazdırılabilir Görünüm
hakkatten yaw meyan kökü serbeti olsada içsek :D
İBO CAN HIZLI TRENİ HATIRLA HIZLI TRENİ.SELAMLAR
orhan abının karıkaturu super olmus
ORHAN ABİ BU RESİM SENİN KARİZMAYI SIFIRA İNDİRGEDİ BUGÜNLERDE KARİZMAN YERLERDE :D
Maksat muhabbet olsun.
bende sutasa bır seyler ekleyecegım ama yazıyorum ıstedıgım hepsı oluyor ama bır tek sıteye atamıyorum nedense bılgı veren olursa sevınırım
sevgili tarhan,
ben biliyordum böyle bir olayin olacağını onun için eskişehir e gelmedim.aklımla yaşim.ama çok yaşayim.
Allah müstakını vere abi:D :D
VALLA ORHAN ABİNİN TAKLİDİNİ PEK YAPAMAZLAR, ÇÜNKÜ BAŞKAN ÇAĞIRIYO Bİ DK. KIVIRMASINI BAŞKA KİMSE YAPAMAZ :D:D:D
Abi bu en başta melül melül bakan kimin rolünde aceba çok saf birine benziyor ibocan olmasın sakın
safsa benımdır yılmaz cunku ben çok safım dermısım
1-GÖZ KAPAKLARI VE BAKIŞLAR BENZER
2-GÜLME VE DİŞLER BENZER
3-SOL KOL BÜKME BENZER
4-SOL KULAK BENZER
5-SAĞ EL TUTUŞ BENZER
....
ABİ SANIRIM Bİ TEK KUYRUK FARKI VAR :)))))))))))))))))
AHMET DİRSEK TEMASI ARALIĞI YAPMAYALIM.
İBOCAN HIZLI TTENİ HATIRLA.SELAMLAR
SAĞ KAŞA DİKKATLİ BAKIN..TIPKISNIN AYNISI :)))))
AHMET DİRSEK TEMASI ARALIĞI YAPMAYALIM.
İBOCAN HIZLI TTENİ HATIRLA.SELAMLAR
Kardeş..bir ara bu hızlı tren mevzusunu aç da millet de ne demek istedigini anlasın artık..biz eleştirilere açığız biliyorsun...öyle manalı manalı yazınca millet de bir şey var sanacak :)))))
NE O RAMAZAN KARDFEŞ BAKIYORUM.TIRSMIŞSIN.SELAMLAR
Tarhan abi göbek benzerliği çok açık belli ama diğerlerini hala arıyorum:D
Abi ben ayrı bir nokta göremiyorumki benzerini bulayım
iyi ya burada insan stres atıyor vallaha..Elinize saglık....
bır kac fark war ama en onemlısı bırının uzerınde beyaz ve sıyah noktalı kıyafet ve dıgerı ıse çok yakısıklı bırı
METAL SEN RAMAZAN'A BAKMA KARDEŞİM.ELİNİZİ DAYADIĞINIZ YER BENZERLİĞİNDEN BAŞKA BİR BENZERLİK YOK.SEN NİZİP COM ÜYESİSİN O DA SÜTAŞ.BEN BİR BENZERLİK BULAMADIM.
Tıpkısının aynısı bizim metal fark mark ta yok arada
Herhalde orhan sabahtan beri gülüyordur..kendine gelememiştir..yoksa yazardı bi şeyler :))))
Abi ben inan etki bunları ayırt edemiyorum
Abi gülmek ne kelime yine krize girdim. Yaw sende olmasan abi,şu iboyla kim başedecek.:D
ya bu sutasa bır ben resım atmayı ogrenemedım ama çok yakında bekleyın gelıyorum
tamam mıksam ben bıraz ugrasayımda beceremezsem sana gonderırım
heh heh :D