Bu ne....
Yazdırılabilir Görünüm
Fatiha suresini arapça bilmeyenler için yazdım okusunlarda sevap kazansınlar diye anlamadıysan bir daha anlatayım. Ayrıca bu konu içinde böyle mesajlar yazma, ayrı bir yere aç konuyu.
Yani, başlangıç olarak iyi fikir...Sen Müslüm ammiyi yazsan iki cilt kitap çıkar zaten
1. Kitap 12 Eylül öncesi ve sonrasında yaşadıkları...
2. Kitap Gezi parkında nasıl polis taşlanır çaktırmadan nasıl bira içilir :)
Hayır biri dalga falan mı geçiyor o gülücük işini ben anlamadım...
Yaw varya Allah seni ne etsin...Sen işi bilmiyorsun...Bak teyemmüm nasıl bir şey biliyormusun cünüp olunca su bulamassan gidiyorsun felhan toprağı alıp başından aşağı döküp debeleniyorsun sonra felhanle keseleniyorsun tertemiz olyorsun valla:)
Gerçi üstün başın biraz toz toprak oluyor ama olacak artık o kadar da:)
Konuları buraya taşımanız iyi olmuş bu başlığı unutmuştuk
Sen boşver başlığı falan da bir gün bir teyemmüm yapda eve git bakalım yengenin tepkisi ne olacak:)
Babacım isteğin üzerine ;)Alıntı:
Konuları buraya taşımanız iyi olmuş bu başlığı unutmuştuk
Babam haşinafi mezhebinden sen ne diyon be ağa?Alıntı:
Seninkide ballı kaymak oldu ya...Ateizimle Deizim seninde bildiğin gibi birbirine çok zıt iki düşünce...Biri tanrı tanımaz diğeri tanrının dışında kitap paygamber kabul etmez bir anlayış...:)
Müslüm abide de her ikisinden de biraz var diyorsun.:)
Babamın esmesi bile yeter.. Babam teyemmümü motor yağlarına bulanarak bile alırsen ne diyorsun?!..:D
Tabi tabii :) :) :)
Senin bu hısımın teyemmümüm ne olduğunu bilmiyorki evdemi yapsın yoksa dışarıda yapıp eve öyle gelsin...:) :) :)
Kuzen sıkma canını ben bunların hepsiyle başa çıkarım, teyemmümü bilmiyormuşum, Maho sen daha abdest almasını bilmiyorken ben yüzlerce hatim indirmiştim. Unutma ben şıhım.
Açsın kur-an dan iki sayfa hatasız okusun ben ne isterse alacağım.
Üfffff.