Fatih abi o linkte ne var. ben açamadım.
Yazdırılabilir Görünüm
Fatih abi o linkte ne var. ben açamadım.
Bahane hazır ! "hayır diyenler baskı altındaydı"
Dananin kuyruqu koptu kopacak.Bakalim nasil olacak bu refarandum.
Coşkun kardeşim bende açılıyor özel gönderirim.Selamlar
12 elülde sandıga beyaz giyerek gidinz aydınlık bir gelecek için büyük bir EVET!!!!!
son anket konda dan 0/0 56.8 evet
Vallaha buyuk qun qeldi catti,Bakalim ne olacak????Ulkemiz hakkinda hayirlisi olur insallah sonucta bu ulke hepimizin.
Ben parti falan desteklemem ama kemal kilicdaroqlunun bazi konusmalarida hosuma qitti.iyi bir muhalefette en az hukumet kadar onemlidir.Keske hukumet ile refarandum konusunda oturup orta yolu bulsaydilar cok iyi olurdu.
gandi oy kullanamadı oyu yok muş gelmiş siyaset yapıy
Dananin kuyruqu koptu,Insallah bundan sonrasi ulkemize hayirli olur.Aslinda merak ettiqim konu su neden halkin yuzde yuzu katilmamis,bu halka verilen bir sans ve bu sansi halk iyi kullanmalidir.Evet veya Hayir demek bu kadar zormu qeliyor.Buda qosteriyorki bizim halk ne yapacaqini bilmiyor.
Dusune biliyormusunuz ya Adam parti baskani ama oy kullanip kullanmayacaqini bile bilmiyormus.Sen nasil kalkipta bunca zaman propaqanda yaptin,qulmekten baska birsey aklima qelmiyor.Tam nasrettin hocalik bir hikaye.
Allah hayırlı kılsın bundan sonra degişen maddelerle alakalı çıkarılacak olan kanun maddeleri inşallak iyi şeyler yapılır amma ülkenin önü açıldı
Selamlar
Bizim ankette %1 sapma payıyla tuttu.
Demekki gitmeyeceğim diyenler de kullansaydı Türkiye geneli için tutacaktı.
Evet oylama sonucu açıklanınca aklıma ilk gelen bizim nizip com ankedinin dogruluk payı oldu
Selamlar
Evet çıktı, mıktı ayrı konu. O ayrı tartışılır.
Ancak devletin, emniyetin, doğuda oylama güvenliğini sağlayamaması son derece üzücü ve düşündürücüdür. Artık tüm siyasi partiler, rant peşinde koşmadan bu durumu çözmeye uğraşmalılar.