saide bak canım bunlar yatıyo ancakkk
bi laf var 10 DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN hesabııııı :D:D:D:D:D:d
Yazdırılabilir Görünüm
saide bak canım bunlar yatıyo ancakkk
bi laf var 10 DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN hesabııııı :D:D:D:D:D:d
:D:D:D:D öylemi evet ya sizin orda saat 9 oldu dimi bizde daha 8 olacak
millet yoksunuz bende zar zor izin aldım evden cafeye geldim
bakıyorum kimseler yok sitede
bizde saide ve only ile cor ederikkkk
küstüm hepinize miko başak candy KÜSÜM sizlere
1 saat fark vardı doğru yaaa :D
bu gece kadınların izlediği filmler var yaaa saide kızlardan kismeler yokkkkkkkkk :D:D:D
yha ett sınawLarda bitti ama nerdeLerse bende oLmamm bi kac güne kdar
Genç bir kız ailesi evde olmadığı bi gün arkadaşlarını çağırmış yiyip içtikten sora içlernden biri
"hadi cin çağıralım" demiş evin kızı bu tür şeylere inanmazmış ama arkadaşlarını kırmamak için kabul
etmiş.Fincan ortaya konulmuş cin gelmiş ama kız hala arkadaşları oynatıyor sanmış.Bir ara fincana
"Aranızda bna inanmayan var yarın saat 4te onunla tavla oynamaya geleceğim"yazmış.Kızlar korkumşlar
seas bitmiş ve evlerine dağılmışlar.Ertesi gün kız olayı çoktan unutmuş.Telefon çalmış arayan
teyzasiymiş "içimde sıkntı var evdeysen sana gelim diorum"demiş.Kız hemen kabul etmiş.Teyzesi
geldiğinde durgun muş kız"teyzecim sıkıntılısın bişiler yapalım istersen"demiş.Teyzesi "hady tavla
oynayalım ne zamandır oynamıyoruz" demiş içerden tavlayı almaya giderken olay aklına gelmiş "demek
teyzem inmiş"deyip gülüp gçmiş teyzesi bi ara tvalete gitmiş. O sır telefon çalmış arayan babasıymış
ve o şok haberi vermiş "kızım teyzeni bugün trafik kazasında kaybettik başımız sağolsun"
töbsestağfurullah
başka bişi yokmuyduuuu KAAN
benimm tüyLeirn diken dikenn oLdu yafss süper bişi ah bide ben biLsem şunu cagırmayıı ne wardı ögretmiyoda kimse yafss...:(:(:(
evet ya kaan anlatacak bisey bulamadin mi evde yanlizim yawwwwwwwwwww:(:(:(
pffff ay okumasaydınızz öyLeyse...allaa aallaa
basak okuma sen özeLLikLe...:) hoşgeldinnn
ahaaaa basak geldi hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
e yaziyon nasil okumayim kaan
eh madem başında oyLe bi konuşma gecti okuma kes okumayı..
saide evde TEKMİSİNN
korkutma yaf arkdaşımı :D