Evlat sen rahat ol, her şey ayarlandı planlandı, zamanı geldiğinde sana haber verilecek, yabancı dediğin şahıslar konusuna gelince , ben de biraz rahatsızım VAN'lı meselesinde olduğu gibi olmasın diye azami dikkat ediyoruz.
Yazdırılabilir Görünüm
Evlat sen rahat ol, her şey ayarlandı planlandı, zamanı geldiğinde sana haber verilecek, yabancı dediğin şahıslar konusuna gelince , ben de biraz rahatsızım VAN'lı meselesinde olduğu gibi olmasın diye azami dikkat ediyoruz.
Kendi imkanlarıyla gelmek isteyenler için son uyarı, ctesi sabah 11 de Çatalca girişinde solda bulunan benzincide buluşup toplu halde gideceğiz.
Hido,makin ammi oktay Cuma akşamı güngörende toplanıp akşam Ramazana gideceğiz ha unutmayın ...
Len sen gidi aç gözlü aç . Sana et kalmaz diye korkın demii ? Elmiş yabancımış nedir bu len ? Allah kısmet ederse gelecez işte , yine senle koyun koyuna yatarız , kebabı da yeriz , sen tanımadıklarınla konuşma danış olma , sen babanla benle bacanağınla konuş dürümünü ye yeter .....
Herkes gelebilir arkadaşlar.
Bizden biri ile giden için sorun yoktur.
Eğer kendi başına gitmek isteyn olursa
Çatalca E5 otobüs durağına gelsin onu alıp piknik yerimize ulaştırırız.
(Ekip başı)
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
Osman Demir
Oktay Cankesen
Lütfen bu ekiplerden birine kaydolunuz.
Bu arkadaşlardan birine ulaşarak gitme yerine varabilirisiniz.
Çatalca Çanakca Köyü yerleşim alanımızdır.
Sorularınız için Ramazan Tarhanla irtibata geçebilirsiniz.
Fıkra Günlüğü
Osman Abi, sabah uyanınca o gün 70 yaşında olduğunu hatırlamış. Yavaş yavaş yataktan kalkarken gözü ayaklarına ilişmiş.
-'Sevgili ayaklarım, Bugün 70 yaşına girdik. 70 senedir Beni istediğim yere götürdüğünüz, bu yaşıma sizinle girdiğim için bahtiyarım,
sizlere çok teşekkür ederim, nice seneler dilerim... '
...
Sonra dizlerine dikkat etmiş.
-'Sevgili dizlerim, bugün 70 yaşına girdik. Bu kadar sene Beni taşıdınız, bükül dedim büküldünüz, çömel dedim çömeldiniz, bu yaşıma sizinle birlikte girdiğim için şükür ediyorum. Sizlere çok teşekkür ederim, nice seneler dilerim...'
Sonra gözü biraz daha yukarı kaymış;
- 'Eee ulan köftehor, ulan hayırsız emektar' demiş, eğer sen de yaşasaydın bu günümüzü hep birlikte kutlayacaktık.
Buna güldüysen esas fıkralarda mıçarsın o zaman :)