KADINLARA...
ERKEKLERİ MUTLU ETME SIRLARI![]()
01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver.
03. Önünden çekil...
Yazdırılabilir Görünüm
biz küçük şeyler le mutlu oluyoruz..bayanlar gibi aç gözlü değiliz.....dünya da ki basit şeyler için ugrasmıyoruz...:) yalan dünya size kalsın....
niye yahu boro bizde küçük seylerle mutlu oluyomusuz işte ehuehuehuee
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
.
secret dogru söylüyosunda bu krizdemi olacak bunlar :D
link bozulmuş
senin hakkında birşey yazdım memet kardeş galiba arkadaşın biri konuyu fazla dagıtmıyalım mesajı yazınca birden ses cıkarmadım lütfen fikri olan falan da filan şuan bakıyom konu nerden nereye gelmiş ama israrla konuyu dagıtmayalım diyince bende yazmak istemedim cünki sevdigim bir arkadaşım ama şuan dagıtmak istemeyenler dagıtıyo ne diyelim herkes bizim canımız ama lütfen başkalarına dediginizi siz yapmayın konuyu degilde kalb kırmayın......
doğan arkadaşım bak yine ben geldim konuna ağlamaya,çok doldum çok......
ya tertip sen burda yazılan bütün yorumların birer espiriden ibaret oldugunu anlamamışsın galiba..
burda dagılacak bir konu yokki ben size konuyu dagıtmayın diye uyarıda bulunayım burası bir nevi sohbet odası gibi birşey oldu..
valla çok gücendim sana tertip senden böyle düşünmeni ve alınmanı beklemezdim.
hemde sana karşı nasıl öyle düşünebilecegimi beklersin benden :(
bende cok doluyum bugün ya offfffffff
ya tertip sen burda yazılan bütün yorumların birer espiriden ibaret oldugunu anlamamışsın galiba..
tertip özür dilerim anlama kıtlıgı var bende:(
burda dagılacak bir konu yokki ben size konuyu dagıtmayın diye uyarıda bulunayım burası bir nevi sohbet odası gibi birşey oldu..
evet haklısın söhbet odasına çevirenler kim tertip onu yazsan daha güzel olur
valla çok gücendim sana tertip senden böyle düşünmeni ve alınmanı beklemezdim.
hemde sana karşı nasıl öyle düşünebilecegimi beklersin benden :(
tertip gücendim diyosun allah aşkına benim bir mesajıma bak sadece bir mesaj yazmışşım benim mesajım'
memet kardeşim fenerli ondandır fener yenildiya mutsuzluk ondan olabilir :D:D
memet fenerli oldugumdan dolayı böyle bir espiri yapmıştım hani mutsuzduya
ve arkasından senin mesaj bu
arkadaşlar bu konuyu daha farklı konumlarda kullanalım bence..
bir fikri olan varsa yazsın..
şuan sana bişe soruyorum yazanların hepsinin fikirlemi yazıyorlar yada acılmış oldugu konu fikirlemi yöneltiliyo tüm sayfaya baktım sadece sayfa 1 bir mesajım ve 2 de acmış oldugun konu icin sana tşkürüm ve taki sayfa 11.re kadar yazdıgım mesaj ve aldıgım cevap. düşünüyomda benim alınmamam normal degilmi sence ......:(
ya ziya ben o sözü senin ve memetin yorumu için söylemedimki.
hem o yazı konu dagılmasın diye uyarılmak için yazılmadıki.
ben orda bu konuyu degişik bir şekilde kullanalım bana bir fikir verin demek istedim yani fikri olan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar demek istedim.
ama sen sadece konu hakkında fikri olanlar yazsınlar anlamışsın galiba. hem ben o yazıyı yazdıktan sonra dikkat edersen bazı arkadaşlar görüş belirttiler ordanda anlaman lazımdı..
benim sana öyle bişrşey söyleyecek olmamı nasıl beklersin tertibim ya ...
neyse su sarkıyı dinleyelim isterseniz:(
http://video.eksenim.mynet.com/odem_...FAVORIM/94379/