arkadaşlar bu konuya desteğinizi beklıyoruz..yorum olarak da askıya ekmek olarak ta..
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bu konuya desteğinizi beklıyoruz..yorum olarak da askıya ekmek olarak ta..
nrt noldui nrt
sözü veren cekiliyor kenara o kadar yaziyoruz artik sinirlenmeye basladim ha:)))
boro sen baktinmi o askida 700 ekmek olayi neyin nesimis?
o 70 imiş ya..birisi bırakmış ama kim bilmıyorum...sormadım da...bugun 13 falan idi en son...kasım abi halledecekti ama...????
nrt ile sezer ilğilencekti şimdi oda yok.
bakalım ne olacak.....
güncelleyelim bu konuyu....hancılar unlu mamülerinde uygulama devam edıyor..duyarlı insalarımız tarafından günlük ortalama 10 15 ekmek katkıda bulunuluyor..bunun daha fazlası için yardımcı olalım..
Yarın bende uğrayayım İnş.
admin abi orda liste var günlük askıya bırakılan ekmek listesı sayısı ..ekmek veren satan tezgahtakı arkadaşlar ihmal etmıyolar hemen yanınızda yazıyolar ama..takipçi olursak yazılıp yazılmadıgını daha iyi olur düşüncesındeyım..
Birde bırakılan ekmekleri ihtiyacı olanlar gelip alıyorlarmı.
Metin İliksoy kardeşimizle bu gün görüştüm hem TV'de hemde gazetelerinde olmak üzere konunun önemini ve hassasiyetini vurgulayacak şekilde ilgili ekmek fırını ile ropörtaj yapıp haber hazırlayacaklar. Bu tutumlarından dolayı ayrıca NRT'ye ve Metin kardeşimize de teşekkür ederim.
umarım yerel basın haberlerinden sonra hemşeilerimiz gerekli hassasiyeti gösterirler.
Bence Nizip geneline fazla yayılamadı bu kampanya, tüm fırınlar neden kabul etmiyor.
eeeee bütün insanlar iyi niyetli yada kendindne başkasını düşünmüyor olabilirler..bu zamanla olacak bi şey...yolunda ve faydalı bi uygulama oldugunu ınsanlara anlatabılırsek...zamanla yaygınlaşacak tır...