Siyaset
Yazdırılabilir Görünüm
Siyaset
Kozlarınızı dürüm gününe saklayın :)
Ortada bir şey yok kardeşim yok,ne kozu...Tarhan kendi çocukluk emzikli resmini kendi facesinde paylaşmıştı bende aldım buraya koydum ona bir kulp, Tarhan ortalarda yok F. Gülenin bir ağlayan resmini Tarhana uyarladık ki orada mevzu tamamen Tarhandı ona da bir kulp...Yukarıdaki resmi paylaştık yok o olmazmış siyaset oluyormuş ona ayrı bir kulp...Ne konuşacağız burada, dürüme gelen varmı akşam ne yedik yarın mönüde ne var....Bunları mı konuşacağız....Onu konuşma siyaset oluyor bunu konuşma büyüklere ayıp oluyor bunu konuşma sevenlere ayıp oluyor... Ne konuşacağız kaldı ki bu bölüm zaten karikatür bölümü yani gülümseme, birbirimize takılma bölümü.Yemin ediyorum sıkılıyorum ha.
Ya alemsin abicim yaaa..:)
Senin bu feryadın "Dondurmam Gaymak" filmindeki sahne gibi..
Hani solcu bir adam içki içtikleri yerde kapitalizm falan diyor masadaki arkadaşları da:
"Buraya eğlenmeye geldik siyaset yapma!.. diyiverince...
O solcu adam çıldırıyor ya..:"Orda siyaset yapma burda yapma..
Cami de yapma, Meyhanede yapma..Kışlada yapma..sokakta yapma.."
:D
Ciddi bir bölümde olsa anlarım adı üstünde sütaşta la :)
Senden benden önce binerler merak etme...Sen bilirsin mekkeli müşrikler islamiyete karşı çıkıyorlardı ama geceleride gidip gizli gizli kur-an dinliyorlardı...Bunlarda şimdi yaranmak için böyle söylerler, sonrada tedbili kıyafet edip marmaraya binerler...:)
Ben basacağım ama imdat butonuna değil
Belkim kılık değiştirmiş... Hu ha ha ha
Benimle iyi geçinin, allahın izniyle iktidardayız artık
Demiştim size buraya siyaset sokmayın diye
gülecek bir yerimiz de kalmadı.
Evet bence de sokmayın
Namik Kemal Beyefendi; kimsin bilmiyorum. ,
Buraya resim karikatür yazı veya başkaca bilumum formatta siyasi düşünce sütaşa ve benzeri komik alanlara sokma.
Rica ederim.
Tamam da ben sokmuyorum Maho sokuyor.