Aa tanıyamadın mı yaw, bazı arkadaşların okyanus ötesindeki değerli büyüğü...Bir ip ucu vereyim kendisi pensilvanyada yaşıyor :))))))))))
Yazdırılabilir Görünüm
Bende çok şaşırdım Emrah, şimdiye silinmiştir dedim ama demek ki görmediler...
Aynen reziller
memleketi için ağlamak ayıpsa
bende ağlayayım
gülün.
Peygamber Efendimiz Çokça ağlardı.
Üzülüyorum.
Allah hepimizi af etsin.
valla ben kendimde bir rezillik görmüyorum, rezil görmek istiyorsan aynaya bak...mısır bu vaziyette oraya hiç ağladığını görmedik, suriyeye ağladığını görmedik,arakana, uygur türklerine v.s ağladığını görmedik... Yalandan iki göz yaşı döktü diye de uydurduğu hikayelerede inanır..haşa hz. Peygamberimizi (s.a.v) türkçe olimpiyatlarına geldi diye iftira atan bu adama allah c.c ölmeden evvel tevbe etmeyi nasip etsin.
Osman silmedi, ben sileyim bari. :)
Hoca efendi bir şahsiyettir. Bence buraya malzeme edilmemeli.
Yaw biraz geniş olun...Burada malzeme hoca değil TARHAN...O KADAR KENDİNCE SEVENİ OLAN BİRİSİNE HAKARET ETMEK ASLA AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZ...TARHAN RUSYAYA FALAN GİTTİ KAYIP OLUYOR ARADA, MALUM HOCANINDA AĞLAMASI MEŞHUR İKİSİNİ BİRLEŞTİRİP İNCE BİR ESPİRİ YAPALIM DEDİK....ONDAN SONRADA MEMLEKET NİYE GELİŞMİYOR... :)
Süper :)
Yaw biraz geniş olun...Burada malzeme hoca değil TARHAN...O KADAR KENDİNCE SEVENİ OLAN BİRİSİNE HAKARET ETMEK ASLA AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZ...TARHAN RUSYAYA FALAN GİTTİ KAYIP OLUYOR ARADA, MALUM HOCANINDA AĞLAMASI MEŞHUR İKİSİNİ BİRLEŞTİRİP İNCE BİR ESPİRİ YAPALIM DEDİK....ONDAN SONRADA MEMLEKET NİYE GELİŞMİYOR... :)
ve memleketin gelişmeme sebebi bulunur :D
Çevir kazı yanmasın
Gelsek etimi verecektin sanki..sor bi senin evlat kurban kesti mi?!..:(
Koç yumurtası ayırmış Müslüm baban sana...
Sen gelmeyince kedilere atmış...
Ben deniz fenerine bağışladım :D
Ver gazı
Leeen Nohut dürümü yiyip
burada baaa laf atın
möim deel.
Ama böyüklerime deel.
Osman kaşınıyor bizim maho
Asıl siz bırakın şu mekkeli müşrikler gibi din büyüğümüz şefaatçilerimiz vs. laflarınıda yeyin nohutu kavurmayı işinize bakın...:)
Cenabı hak azze ve celle hazretleri zaten kıyamette herkese adil olarak neyi hak ettiyse onu verecektir...
Çevir kazı yanmasın ha, vaybe azılı çapulist nelerde söylüyor :) :) :)
Çaktırmaaa :)
"En çok dürüm yiyen Nizibi en çok sevendir.." M.Hido :)
siyasete hayır sokmayalım
müstehcenlik sokmayalım
büyüklere hakareti sokmayalım
ayrı bölüm veya sayfada siyaset yapalım.
ama müstehcen ve büyüklere onu sevenleri rahatsız eden davranıştan uzak duralım
nohut dürüm ve balcan kebabı yiyelim.
Yaw varya, sırf senin yüzünden bir gün bu isteye girmeye yemin edeceğim...
Kurbanın olayım. Gözünün yağını yiyeyim
azıcık kural olsun. Kızma nolur.
Kendini karşı tarafında yerine koy.
Yemin ederim şahsıma istediğin eziyeti yap.
Gıkım çıkmaz.
Yaw Osman bu resimde ne var Allahını seversen, kime hakaret, küfür ve aşağılama var...Sonra burası sütaş karikatürleri bölümü zaten adı üzerinde karikatür bölümü yani gülme gülümseme bölümü....10.000'den daha fazla üyeye sahip şu sitede şu Müslüm abiden başka kaç tane CHP'li var, kim kırılmış kimin gücüne gitmiş, ortada kırılacak ne var sonra...Adamlar bir AVM'de 3 dakikada baştan başa dolaşan bir araç yapmışlar yaw. Ona karışma buna bir şey deme bu ne ya...Hani hoşgörü hani tahammül...Allah Allah...
Benim niye zorum gitsin ki, bütün bu Türkiyedeki icraatları müslümanlar yapıyor diye sizin zorunuza gidiyor...Sonra o resimde ne var...Allah aşkına söyle ne var...
Kanka bu rayın açılışı ne zaman yapıldı ben hatırlayamadım