Lo Adıyamanlı hara gidirsen?
Yazdırılabilir Görünüm
Lo Adıyamanlı hara gidirsen?
GÜLE GÜLE ABİ EĞER GELİRSEN BİZ BURDAYIZ SANA KAPIMIZ ACIK:)
slm arkadaslar hayırdır arkadas nereye gidiyor anlıyamadım
Merhaba sevgili Nizip Comun saygıdeğer üyeleri 1 aylık bir aradan sonra tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum..İşlerimi şimdilik hallettim..
allah allah adam gitmiş gelmiş..hala gitme dıye mesaj yaziler...bu konunun kapatılması lazım...efsane geri döndü..yada gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhtesem oldu dıye yenı konu acılsın....:):):)
hayırlı olsun....ee bunu da kapatır artık...:)
Nizip.com Sitesinin Bir Yillik üyesiydim.sitenin Bazi Kişilerin Tekeline Geçtigini Daha öncede Görmüştüm Ama Hemşerilerimdir Diyerek önemsemedim Ama Açtigim Konularin Sitenin Kidemli üyelerinin Konularina Cevap Yazmiş Gibi Gösterilmesini Defalarca Yaşayinca Artik Ayrilma Vakti Geldigini Anladim.öncelikle Bana Gösterdigi Yakinliktan Dolayi Gökhan Kardeşime Teşekkür Ediyorum.ayrica Msn Ile Bana Ulaşan Arkadaşlara Ve Açtigim Konulara Zahmet Edip Cevap Yazan Arkadaşlarimada Teşekkür Ediyorum.biz Yine Msn Ile Görüşmeye Devam Ederiz.allaha Emanet Olun.eyvallah
Ramazan ayı konusu ile açılan 5 kadar konu birleştirildi. Bu sırada kıdem değil en eski konu en üstte olacak şekilde birleştirilir. Bunuda site en üste kendi atar. YOksa kıdem meselesi değil.
Sizle tanışmak güzeldi. Hoşçakalın
Mehmet abi sorunu tam olarak anlamadım ama birkaç kişi için kaçmayı göze alıyorsanız onu bilemem ama benim bildiğim mehmet gül yazmaya devam eder!
nere gidiyorsun dayı yav küçük mesele bence problem yapmamak lazım...
bende az cok katılıyorum sanırım beyefendı sıte ıcındekı gruplasmadan rzahatsız olmus
mehmet abi nereye gidiyorsunuz lütfen gitmeyin durmak yok yola devam:)
mehmet abi yine iyi düşün istersen, sayın adminimiz gereken açıklamayı yapmış. ufak defek şeyler için bizi üzdüğüne değmez?