[quoteTeammm yorum..Bişey demedik!.:D[/quote]
Yok birde de istersen....Ançeketliler seni pissik boğar gibi boğarlar valla Güngörende.:p:D
Yazdırılabilir Görünüm
[quoteTeammm yorum..Bişey demedik!.:D[/quote]
Yok birde de istersen....Ançeketliler seni pissik boğar gibi boğarlar valla Güngörende.:p:D
Hahaaaaaaaaa SÜPERRRRRRRRRRR
Değilmi :)
Evet, güzel yakalamışsın emrah:)
Evet emrah sana attığımız sütaşa heç sesin çıkmıy namısızzzzzzz
selamlar
Bobalama başlamış şimdi bir sütaşda babasına yap maho can
Selamlar
Helallllllllllllllllll heheheeeeeeeeeeee
Süperrr olmuş :)
ülkerin camisi kapandi.şimdi çatıda mescid yapmişlar..
süper bir mescid..ben çok begendim..müslüm akpek
bu mescidin açilmasi için eylem yapmiş.esnafi toplamis.
katkısi büyük yani..
Kral öldü yaşasın yeni kral!!!!! :)
bu ters V harfi işareti nedir...anlayan var mı? bir çok resimde görüyorum..
mesela bu resimde sanki hidonun sünneti yapılacakmış gibi bir ima sözkonusu..
yani kesecez manasında :))
Yanlız dikkat edin adam hidoyu baya kavramış hido cücük gibi sıkışmış arada.:(
Niye yalan söylim ben bu pozu sevmedim..
Ya Hidonun KELLERE karşı büyük bir sempatisi var galiba
Selamlar
Bencede, kel göründe dayanamıyor....Sanırım küçüklükten kellerele ilgili bir anısı var:)
Kıskanmayın yaaa..:p Şaka maka ne kadar sırrım varsa açık ediyosun Osman abim.:confused::D
Normalde o barış işareti. Yani Maksumus ve ben kardeşiz. O İtalyan, ben el Turko!..:p Müslümanlar içinde o işaret :"iki dünya var ikiside bizim manasında. Hem dünaya da Allah'ın hükümdarlığı hem de ahiret sevinci manasında. Hem ben sünnet oldum elh. Hatılamıyorum sünnetimi ama olmuşum. en son baktığıma öyleyedi çünkü. Kapiş..;):DAlıntı:
bu ters V harfi işareti nedir...anlayan var mı? bir çok resimde görüyorum..
mesela bu resimde sanki hidonun sünneti yapılacakmış gibi bir ima sözkonusu..
yani kesecez manasında :))
Alıntı:
Ya Hidonun KELLERE karşı büyük bir sempatisi var galiba
Selamlar
Alıntı:
Bencede, kel göründe dayanamıyor....Sanırım küçüklükten kellerele ilgili bir anısı var:)
Özelime girmeyiiin...:o:o:o
Bundan sonra açım diye bağırma bize sökmez hido,en azından baban artık yemez... O yese bile Oktay yemez :)
Allah'tan Oktay Usta pek öyle ınternet dünaysıyla alakalı biri değil. Yoksa o fotoğrafları görse bi daha beni dükkandan içeri sokmaz valla.:confused:;) Babama gelince.. Babam az önce beni aradı zaten merak etme..
Pis gambazcılar..ekmeğime kan doğradınız valla.:( Getti.. gül kimin dürümler..:(:(
Gıcıksınız beyfendi.:)Alıntı:
Hem özelime girmeyin diyorsun hemde kendin afişe ediyorsun...Yanılmayasın en son ne zaman baktın Kapişş:D:p:)
Estağfirullah beyefendi o sizin gıcıklığınız...:)
Oktay internete girmese bile haber ederiz kardeş,niye diye soracakta olursan; çünkü biz gıcığız.:)
Yanlız sünnetçi yanlış kesmiş galiba, baksanıza normalin dışında başka birşeye benziyor soyha.:)