Vefat edenler listesi genellikle nizip dışındakiler tarafından takip edilir.
Mahmut abi haklı olarak bir sitemde bulunmuş.
Bir çok üyenin haberi oldugunu zannetmiyorum.
Allah cümle geçmişlerimize rahmet eylesin.
Yazdırılabilir Görünüm
Vefat edenler listesi genellikle nizip dışındakiler tarafından takip edilir.
Mahmut abi haklı olarak bir sitemde bulunmuş.
Bir çok üyenin haberi oldugunu zannetmiyorum.
Allah cümle geçmişlerimize rahmet eylesin.
Coskun abi bu konuda bir cok uyemiz sikayetci ama genelde sessiz kalmayi tercih ediyorlar.
Gecen yil ki iftar toplantimizda dile getirmemize ragmen hala bu konuda gerekli hassasiyeti goremiyoruz.
Bu bir sitemdir.
meneş başın sağolsun,coşkun un dediği genelde nizip dışında olunlar okuyorlar bu sayfaları bizler,biraz daha ilgi gösterilirse memnun oluruz,güncelleme anlamında ,,,,
Allahtan merhuma rahmet kederli ailesinede sabırlar ihsan etmesini dilerim
Vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum.Bu sayfa daha önceleri görevli arkadaş tarafından çok iyi günceleniyordu,Bir ara NRT güncelledi,dışarıdan edindiğimiz Bilgilere göre her gün vefat edenlerin olduğu halde sayfa güncelenmemektedir sebebi nedir acaba bilen varsa bizi bilgilendirirse seviniriz.
Oktay cankesenin ninesi vefat etti.
Allah rahmet eylesin
allah rahmet atsin,mekanı cennet olsun,,,
Abim Emin Karaboğa 19.05.2010 da vefat etti.Sitede ismini göremedim.Saygılar,Selim KARABOĞA
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin ... basin sagolsun kardes
Allah Amelince Rahmet Eylesin...
Rabbim rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...
Allah mekanını c ennet etsin
Allah rahmet eylesin..
basiniz saolsun.allah rahmet eylesin.
nizip com daki vefat listesi neden günlük olarak güncelenmez pazar günü kasım usta yani kasım akdoğan vefat etmişti bunu listeye eklemeniz lazım değilmi çok iyi insandı allah rahmet etsin inna lilahi ve inna ileyhi raciun
Güncelleme bir emek işi. maalesef sürekli güncelleyecek insan bulamıyoruz.
kasım amca da rahmetli oldu demek,mekanı cennet olsun ,bşk fevzi ve diğer akrabalarına allah sabır versin, burayı gec günceleyenede allah cook uzun ömür versin,,,,,
Allah rahmet eylesin.
Neden yeni doqanlarin listesi yapilmiyor???
biz gurbettekiler buradan kaybettiklerimizin haberini görmek istiyoruz ama kimse güncellemiyor bile..
bugün iki akrabam vefat etti..ne yaziliyor ne birsey..tek onlar degil..
hergün güncellenmesi lazim degilmi??
Neden Yeni doqanlarin listesi yapilmiyor?
Dişci Celal Bilici, Dün akşam vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin.
Nizip'in değerli simalarından,dişçi Celal'ın vefatını sizler aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayım.Merhuma Allah'tan rahmet diler,başta oğlu Bilkitay olmak üzere tüm ailesine sabırlar dilerim.Hüseyin GÜMÜŞ-iSKENDERUN
allah rahmet eylesin.cocukluğumdan tanırdım, mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine sabır versin rabbim,,,,,
Cenabı mevla rahmet eylesin gerçekten Nizibin üstünde çok emegi olan bir.
selamlar
Rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı Dualarımızla Affetsin Dualarımızı kabul eylesin mekanımızı Cennetle Müjdelesin Başımız Sağolsun
nizibin ilk dişcilerinden allah gani gani rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin abimizii..... bi soru olacak nizip bu sene 1991 lilerii kac gönderiyor askere simdiden tsekkurlerr....
Nizipte daha doktor yokken o vardı,dişçi Celal deyince tanımayan yok sanırım bir bir gidiyorlar allah mekanını cennet etsin,ailesine,sevenlerine ve niziplilere baş sağlığı diliyorum.
15.11.2010
Abdullah KURT
Mehmet ÖĞÜT
Mahmut ÖZCAN
16.11.2010
Celal DUYAR(Afacan Celal)---> 14 Nolu Taziye Evi
17.11.2010
Mehmet Ali GÖKTAŞ--->3 Nolu Taziye Evi
19.10.2010
Şerife ÖZÇEVİK
Nur ŞEKER --->12 nolu
Metin ÖZGENÇ
20.11.2010
Adile Yücel
Behlül Kökmen
Ulu Ahmet Gezer
Nizibimizin yetiştirdiği ender insanlarından, Celal Bilici abinin aramızdan ayrılmasına üzüldüm. Allah Celal Bilici abinin mekanını cennet etsin.
21.11.2010
Hanife Toksöz 7 nolu taziye evi
23.11.2010
Mahmut Çiçekçi 8.taziye evi
H.Cuma AVCI 10.taziye evi
vefat eden hemşerilerime Allahtan rahmet eş,dost ve akrabalarına başsağlığı dilerim.
25.11.2010
Medine Ağbalık 11. nolu taziye evi
26.11.2010
Dursun YILMAZ 3.Nolu Taziye Evi
Müzeyyen ÖZPOLAT 1. Nolu Taziye Evi
Celal abi saygı duyduğumuz bir insandı,Allahtan rahmet diliyorum.Bilgiyay'ın başı sağ olsun.hanifi Atik
Celal abiye allah rahmet eylesin bünyamin abiye ve bilgitay abinin başı sağolsun allah onları çocuklarına bağışlasın mekanı cennet olur işallah