Maho ağa hala tanıyamamışsın Müslüm'ü .
Yazdırılabilir Görünüm
Kulp bulma işi bana değil ayyaş musoya ait abicim...:)
mahmut resme dikkatli bak...bunu özel çektirdim senin için...tabelalara felan bak :)
Çok komiksin
Evet biliyorum...Burası komik sayfa değilmi .:)
Millet uyuyarak oruç tutuyor , bari hiç tutma da günaha girme.
orucu uyuyarak tutanlar
sebabını rüyada görür:):):)
Ramazanla iyi geçinin....ona göre :)
sanane,SA-NA-NE, sana ne yaw...
Millete 1,5 saat fazla oruç tutturursanız yatsıyıda 1 saat geç kıldırırsanız olacağı budur...İstanbula göre ortalama söylüyorum; 22,30'da yatsıyı okursan teravihle beraber neredeyse 23,30 da namaz dağılır eve gel yat 24,00. 03,00 da sahura kalk 03,40 da oruca başla sonrada 05,00 işe kalk ortalama 5 saat uykuyla ve akşama kadar aç karınla çalış bak bakalım daha ne kazalar olacak...21,30 da yatsıyı kıl,04,30'da da saura kalk yemeğini ye sabah namazını kıl işe başla bak bakayım bir şey oluyormu...:)
Sıkıştınmı sahihmi değilmi bilmeden hemen bir hadis bul işin içinden çık..Hacı allasen ne içiyorsanız bende istiyorum süper kafa yapıyor sizde vallaha ha...:D
Yatırın milleti uyutun, verin eline tesbihmatikleri zikir çekip bol bol sevap kazansınlar...Kim çalışacak kim üretecek kimin hali var bunlara değilmi:o
Tamam be yav
O gencin elini neden okadar sıkı tutuyor ?
Fatih abi derki; Mayıs ayında Nizip'ten Orhanlar gelecekmiş bekleyin sizde o tarihte gelin hep beraber bikiri şelalede iç edelim diyor, uyarsa ağız birliği yapalım bikiride orada keselim. Bikirde nereden çıktı dersen Müslüm abi bu kadar insana da bir kuzu da yetmez yani:)