duydumki biri parise kaçmış hocamda kuzey ırakta ikisinede çok selamlar.
Yazdırılabilir Görünüm
duydumki biri parise kaçmış hocamda kuzey ırakta ikisinede çok selamlar.
mehmet akpak hocamızın köşe yazılarını okudum.
çok güzel değerli bir abimiz
cumali budak abimizi de fazla tanımıyorum
allah yardımcıları olsun
ben de CUMALI kardasimi parise gitti biliyorum.
online listesine baktigimda fransa bayragini görüyorum.. ..TÜRKIYE cumaliye dar geldi parise kactiii:))))dün aksam aktif sohbetteydi CUMALI kardasim:))
gozunu kapatin lutfen, bakin ordayim.. :(
Mehmet hocam benim hiçbir emailime cevap vermiyor.
Cumali de Pariste dolaşıp Eyfel kulesine çıkmaya çalışıyor.
cumalii hale yatiy ne uykusu agırmış bu gidişlee zor kendine gelir..
Merak etmeyin.üyelerimizin hiçbiri kaybolmaz.burası fanatik bağımlıların adresidir.Sadece yorum yazmazlar o kadar.. :))
Değerli dostlar... Nizip.com 'un kıymetdar üyeleri...
Forumda uzun soluklu bir koşuda hep yanınızdaydım...
İyi kötü katkılarım ve paylaşımlarım oldu.
En hassas olduğum mevzuda kalp kırmama konusunda bir yaren gibi davrandım.
Kimseyi kimseden, ayırmadan "bir" gördüm.. daha doğrusu elimden geleni yapmaya çalıştım.
Ve yapmaya devam edeceğim (inşeallah)...
Bir yürek paylaştım sizlerle... paylaşmaya devam edeceğim (inşeallah)...
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin (herkese) ama müptelay-ı gam beni öylesine sarmış sarmalamış ki çıkmaya çalıştıkça batıyorum.
Derslerim üstü üstüne yığıldı adeta bir dağ oldu. Araştırmalarım için biraz zamana ihtiyacım var.
Ve biraz da, 'vakte '...
Ne zamana kadar sürer tam olarak bilmiyorum....
Dostalar..arkadaşlarım.. Başta.; müslüm akpet, menes, felsefefe, fsoyarik, m.çilkız, Admin, Ramazan Tarhan ... olmak üzere tüm forumdaşlara hayırlı, bol güneşli günler dilerim.
Yüzünüzdeki gülümseme hiç kaybolmasın emi!...
Ve yeni tanıştığım üye arkadaşlar; (polen2734,şükrü çiftçi,coskun, yusufserçe, berfinim84, subutay, Nizipli_mehmet, ziya_eren27, dontpanıc, busenaz, zeynel1982, Orhan çelik, benbaskan, huzi......(ismini yazamadığım tüm üyelerden hasseten üzür dilerim)) nezninde tüm üye arkadaşlara geçiçi olarak kısa bir elveda....
Bana biraz müsaade....
forum sizlere emanet
Sürç-i lisan ettiysem affola...
Abdulkadir, sen bizim ailemizden biri oldun, senin geleceğini düşünmem bize mutluluk verir, bilgi ve birikimlerini bizle paylaştığın için sana teşekkür ederim, uluslarası dinler konusunda eğitim alan pek nadir kişilerden birisin, dinin doğrularını bize anlattın bizde bilmediğimiz bir çok konuda aydınlandık, ayrıca latife yaparak bir çok konu açtın ve zülfiyare dokundun bu bazılarını rahatsız bazılarını memnun etti ama genelde biz seni çok sevdik, senden kurtulduğumuza seviniyoruz ay pardon dilim sürttü, neyse seni ve aileni çok sevdik, bizi ihmal etme, sen bize lazımsın.
Sana hayırlı çalışmalar abim. Her zaman acaba ne yamış diye bakıyorduk. Hayattan sıkılırsan biz buralardayız :)
ölünün ardından konuşmak istemem ama hidayet eyi adamdı.. allah tahsilatını affetsin :)
Hido sensizlik çok zor olacak seni tanımak gerçekten çok güzel.selam
Rahmetli eyi adamdı velhasılı.
Allah muvaffakiyet versin. :)
Müslüm (AKPET) benzin istasyonu markası gibi olmuş ha.hido bizi unutma biz seni hiç unutmayacağız.sen ne güzel komşumuzdun fahriye abla ah pardon hido.ara sıra siteye girde yemek falan olursa kaçırma bari.gerçi kış gelmeden balcan bitmeden müslüm abin bizi hayrinin oraya götürecek ama artık hayrinikini mi yedirir yoksa başka bir şeymi yedirir artık şansımıza.
Ben zaten AKPET'in sahibiyim Abdulkadir ağzından kaçırmış.
Hayrinin balcanı çok daha iyi sana onunkilerden yedireceğim.
Önce sen bir ye bak, kart değilse bizi de çağır.
slm Arkadaşlar Üyeligimi Silemiyorum +++ Fotolarimi Biri bana yardımcı olursa sevinirimmm..!! LüTfen Üyeligimi SiLermisiniz..
YarDımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:S
Burda bana yardım edecek biri yokmu:((((:(((((:((((:(((((:((((:(((((
Üyeliğini biz sileriz, sen keyfine bak, bir daha siteye girmezsin olur biter, merak etme buraya üye olanları fişleyip Ergenekon savcılarına vermiyoruz.
Yazılan paylaşımları okudum da.. bir elin parmakları kadar.
Sevenimin bu kadar az olması beni üzdü...
Ölsem cenazem ortada kalacak...
Canım Devletim bana sahip çıkmıyor, siz de beni sevmiyorsunuz?!..:(
Neyse, ben dersimin başına döneyim.. Sizlere hayırlı forumlar!..
Allah'a Emenet Olun...:(
Üyeler bu gidiyorum muhabbetinden sıkıldı.Şahsen onun için mesaj yazmadım.
ya hidayet abi sen gitmiyon ki gidiyoum diyon... sen zaten buralardasın onun için az yazan olmuştur sen üzülme...
Abdulkadir abi başarılar dilerim sana rabbim yar ve yardımcın olsun..
öyle bişi diyen oldumu abicim benim fotolarımı silemiyorum ondan dedim millet ergenokun diye diye heerkesi ergenekoncu yaptıı Neysee siLerseniz Sevinirim Şimdiden TskELr..! ama sende Üyesin:S
resimlerin silinmiştir üyeliğini de admine bildirmen daha iyi olur...
Biraz müsade istemiştin.
Bitti değil mi?
di çebik gel
Abdulkadir, geldiğinde Profosör olmuş olacak.
Ağasına naz yapiy tama.
HANI uzun zaman sonra tekrar döndüm..bi 6 7 ay yoktum.döndügümde ise hayal kirikligiyla karsilastim...artik nizip comda biraktigimiz tartisma ortami kalmamis... konuyla alakali en fazla 4.mesajdan sonra kisiel konusmalara dökülmüs...herkes kavga etmek icin yer arar olmus ... ve asil bu konuyu acmamdaki sebep; neden örnegin o güzelim kemal cengiz hocamizin o güzel yazilarii neden davut özgül hocanin o güzel yazilari neden kasim böler hocamizin ,hani her bi yeri geldiginde ziraat nizipin can damaridir dediginizama nedense o can damarini yazan kisiye yorum bile birakmadiginiz yazilari ,yorumsuz birakiliyor !!! NEDEN DUYARSIZ DAVRANIYORUZ... cok mu zor bi emege tsk etmek... örnegin bu eserler ,örnegin bi gs fb son macinin aldigi sayfa kadar ,yorum alamiyor !!!nizip com ne yazikkki kültürel site olmaktan ziyade sadece yemek toplantilari yapilan herkesin birbirini agirladigi bi yer konumuna dönüsmüs...tamam elbetteki yeri gelince hepimiz ayni hatalara düsüyoruz bizde duyarsiz davranabiliyoruz...ama en azindan ben kendim elimden geldigi kadar yazilari okuyup altina yorumumu birakiyorum...simdi bunu okuypta sanki kendi hepsine yazmismi diyecekceklerde cikacaktir aramizda...iste burda kaybediyoruz....herkes birbirinin acigini arar olmus...önemli olan bu hani bizim katilamadigimiz yemekli toplantilarinizda bu tip konular masaya yatirilmali cözüm aranmali...yoksa o degerler kaybolup gidecek ya da küsecekler.. en son $u geldi aklima ; acaba sirf yaziya yorum yapmak yerine mesajlar hemen o kategorilerde yayinlamadigi icinmi hemen tartisacak kisi bulunamadigi icin mi yazilmiyor ??
Biraz acımasız bir yazı olmuş dersem....
bende o emeklere (eserlere ) aciyorum gercekten... onun icin bu acimasizlikk ...hic düsündünmü öyle bi yaziyi meydana getirmek icin en az 5 6 saat verilecek ve bir fb maci kadar dahi ilgi görmeyecek !!!
Bu konuda elbette haklısıız. Misyonumuz 'bilgi' nin gerçek değerini anlatabilmek ve kitleleri bununla hemhal edebilmek.
İlmi, fikri ve akademik düzeyde tüm fikirler burada değerlendirilmeli ve tartışılmalı.
Bir spor skoru bile budaki değerli kalemlerin yazılarından daha çok "hıt" alıyorsa gerçekten bir yerlerde elbette bir yanlışlık vardır.
Bunu birlikte yüreklerimizi ortaya koyarak gerçekleştireceğiz. Bunun için sonuna kadar sizinleyim bilesiniz...:)
Editörler kısmına ve denetim olan bölümlere ben özellikle mesaj yazmıyorum, özellikle Davut hocam beni affetsin, bazen yazdığım mesaj 3 gün sonra onaylanıyor ama denetimsiz yazabilen üyeler bu arada 4-5 mesaj yazmış oluyor ve benim yazdığım mesaj gündemden düşmüş oluyor, daha sonra benim mesaj yayınlandığında komik duruma düşüyorum, ben o yüzden denetimi olan bölümlere artık mesaj yazmıyorum, Hakan söylediklerinde haklı olabilirsin ama bu denetim belkide bazı üyelerin mesaj yazmasını engellemiş olabilir, biz yeni üye değilizki, bu uygulama yeni üyelere yapılması gerekiyor ama bakıyorum bazı yeni üyelerin denetlenmesi gereken ilk mesajları bile denetlenmeden yayınlanıyor, o yüzden ben artık bazı şeyleri gündeme bile getirmiyorum senin açtığın konu yüzünden bunları yazdım.
Müslüm ammi nin attığı mesaj sayısı
Mehmet akifin site kuruldu kurulalı attığı mesaj sayısı
Benim mesaj sayım
Ramazanın mesaj sayısı
AYıp derler.
Şeyiyin şeyi ağarmış derler
Daha çok derlerde
İşte
Yoruma hacet yok