ooo jozıf söylenecek laf mı şimdi burda? :(
edit// (başka yerde sorsaydın -FB,msn,sms,mms,e-mail- "yok yaaav ne işim var nizipte, istanbulun şimdi tam vakti derdim de... şimdi nizip.com'dayız abes kaçar, ayıp olur:D :-b
Yazdırılabilir Görünüm
ooo jozıf söylenecek laf mı şimdi burda? :(
edit// (başka yerde sorsaydın -FB,msn,sms,mms,e-mail- "yok yaaav ne işim var nizipte, istanbulun şimdi tam vakti derdim de... şimdi nizip.com'dayız abes kaçar, ayıp olur:D :-b
yaws cengiz sen alem adamsın yaw:) nese kısmet inş gelirsiniz...:)
bakın bende sizle birşeyler paylaşayım:)
merakla bekliyorum joseph paylascagın seyi
teknik bir arızadan dolayı sizinle paylaşacağım metni sonra ekleyeceğim:)))) süleyman biraz daha merak edersin:)
(ANTEPÇE Hazin Bir Aşk Öyküsü)
GANIN İÇİNE AHA
Gız sen benim göynümün yuha bülbülüsün,
Acı bi gül ki bu yüreg havas etsin,bi gülsün
Binan şoorda sümbülken,binan bülbülsün,
Dinemedim senin için ne demir gapı nede taha
Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha.
Maalle uşaayıg senden,eyisin,hoşsun,yeen gözelsin
Neynemeli löküs yaşıyıcım deye zıpırlarlan geziysin,
Erzıgırıg adamnarnan yeriyip,hanen ulugunu ediysin,
Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha.
Bundan sora ısdıfıl ol,ben olsamda fıhara,
Seni terhediym,galbimde galsada bööyk bir yara,
Esasda eyi oldu heeerf,artıg sen düşün gara gara,
Ambel beter çemkiriyn ya yüzüme,ganın içine aha
buyrun arkadaşlar:)
slm arkadaşlar... yillar hizli geçiyo allaha şükurler olsunki bu yilda okul bitti......................ne kadar hocalar karar alip geçme notunu yukari çekip finalde dökselerde yine bize yutturamadilar................
yusuf böyle iyi şiirleri dayima sende bekleriz ........... birazdaha açik olsun ama
aslinda cengizde iyi şiir yazar..................
cengiz alintiyi sana yakiştiramadim senin buna karşilik iyi bi şiir yazman lazimdi şimdi kesin yazman lazim ...............suleyman sendede iyi şiir bekliyoruz........irfan hayattamisin............cengiz doğduğun yerin değeri başkadir ne kadar istanbul nizipten iyi olsada yerini tutmaz. en azinda nizip silayi rahim için senin için önemli olmali................
slm arkadaşlar ösys sinavina giren arkadaşlara beraber dua edelim. yaziyi okuyan o gun beş vakit arkadaşlarin hepsine dua etsin dört vakit kabul edilmez................... arkadaşlar herkese hayatta kolayliklar ha bide o guzel yaziyi yazan arkadaşada teşekürler................
Allah razı olsun mehmet arkadaşlar bende öss'ye gircem dualarınıı bekliyorum bu arada yazıyı beğenmene sevindim
arkadaşlar bi kaç komik resim paylaşmak istedim inş sizleri güldürür:)
allahın belası nazlı benim hiç kontürüm yok yoksa sana mesajın karşılığını yazmazmıyım anladın sen onu neyse fatmayı dün aradım kızım senin telsim niye açık deel beni sinir ettin erzuruma gittim kampüsteyken seni aradım ***** her iki hattınada ulaşamadım zırt pırt hat değiştiriyon kızım tortum şelalelerine gittim yedi göllere de artvine kadar gittik bizden sonraki grubun bir üyesi boğulmuş yedi gölerde vede öldü allah rahmet eylesin sizin üniversiteden ayşe o da neyse ne saçmaladım ben ya oğlum netten birilerini gördün fatmadan aldım haberlerini neyse ÖSS YE GİRECEK OLAN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR ESRA YAZINI OKUMADIM AMA ÇOK GÜZEL OLMUŞ(nazlı bir kahkaha fırlat bakam ha duyar gibiyim) esracım dualarım seninle ve tüm kardeşlerime başarılar dilerim öss derabbim yardımcınız olsun yanıma beklerim inşallah yusuf şiirine bayıldım sözlü anlatım finalinde onu okuyacam hakkını helel et habersiz aldım kendinize çok iii bakım dostlar dualarınızı bekliyom NOT:NAZLI BENİ ARA MUTLAKA SANA Bİ ŞEY DANIŞMAM LAZIM
selam millet uzun zamandır yoktum aranızda yazın bunun telefisini yapacaz inş 4ay tatilim var inş bir araya geliriz...
hilalcim duaların için Alllah razı olsun Rabbim benim ve bütün öss girceklerin yardımcısı olsun ve girmeyenlerinde;)sizlerinde yardımcısı olsun bende istanbula gelirsen beklerim canım yusuf bu arada şiir güzelmiş:)
esra sen eşit ağırlıkçımıydın ?
ha bu arada bu nickimi bilmeyenler için söylüyorum ben merdo
diğer nickimin şifresini unuttum bunla giriyorum
esracım önemli deel
cengiz yusuf süleyman uğur p. varmısınız counter turnuvasına lisedeyken hiç çıkmazdık internetten hey gidi günler heyyyyyyyyy :(
hilal canın sağolsun okuyabilirsin helal olsunn...arkadaşlar şiiri beğenmeniz beni sevindirdi inşallah daha güzellerini eklerim..:)...merdo aramıza tekrar hoşgeldin dai...bende öss girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim..allah yardımcıları olsun...
oo olmaz ki şimdi ...
okuldan dönüşte daha ilk türkü bitmeden tavukçunun köşede inip 15 metre koşusu yapmak lazım :D anlayan anladı... :)
he bu arada ezici (eren) sizlere ömür..
ezici deki dayının selamları var sızlere en cok da ufak tefek birisini merak edıyor:D
EY NEFSİM!
Hep ALLAH'ı seviyorum dedin ama bu iddianda ne kadar dogruydun?
sevginin alametleri vardır:
Aşık oldugun anları düşün.Dünyada en çok sevdiklerini düşün.
Sonra açık yüreklilikle cevap ver: kişi sevdigini bir an olsun aklından çıkarırmı?
Acaba sen seviyorum dedigin ALLAH'ı kaç günde ya da kaç saatte bir aklına getiriyorsun?
Kişi sevdigini hiç dilinden düşürmez her münasebette ondan bahsetmekten kendini alamaz bundan zevk alır.
Acaba sen ALLAH'ı dilinle günden kaç defa anıyor bunu ne kadar zevkle yapıyorsun?
Seven sevgiliden bahsedildiginde heyecenlanır yüzü güler.
Acaba sen bir mecliste ALLAH'tan bahsedilince seviniyormusun yoksa yüzünmü ekşiyor?
Ve baska konulara geçsek diye mi düşünüyorsun?
Seven sevdiginin sesini duydugunda dikkat kesilir mutlu olur...
Acaba sen ALLAH'ın kelamı olan Kur'an ı işittiginde ne kadar kulak kabartıyor ne kadar mutlu oluyorsun?
Seven sevdiginin yakınlarını hizmetcilerini ve sevdiklerini sever, acaba sen ALLAH'ın sevgili kulu Peygamberi,
diger Peygamberleri itaatkar müminleri, melekleri v.s ... ne kadar seviyorsun?
Seven sevdiginin düşmanlarını sevmez nefret eder
Acaba sen RABB'ının düşmanlarına karşı ne tür duygular besliyorsun seven sevgilinin evini yurdunu cok sever
acaba Kabenin ve Camilerin senin gönlünde ne kadar yeri var?
Seven sevgilisinden ayrılıga dayanamaz...
Acaba yıllardır ALLAH'tan kaçarken günde beş vakit buluşma imkanı oldugu halde buluşmaya gelmezken
sen onu ne kadar cok seviyordun?
Seven sevdigine giderken yol bi türlü bitmez vakit zor geçer ama onunla birlikte oldugunda vaktin nasıl gecitigini bilmez...
Acaba namaz kıldıgın dönemde namazlar arasındaki vakit sana uzun mu geliyordu yakınmı?
Ve namazda iken vakit ne kadar hızlı geçiyordu?
Seven sevdigiyle bulustugunda tüm kederleri unutur acaba sen namaz kıldıgın dönemde RABB'ının huzuruna vardıgında böyle miydin?
Seven sevdiginin her arzu ve istegini gönülden yerine getirir acaba sen RABB'ının emirlerini ne derece yerine getirdin?
Yada yerine getirdiklerini ne kadar gönülden yaptın?
Seven sevgilisi için herseyini feda eder acaba sen ALLAH için günlük namazlar için ayıracagın bi saatini,
yıllık zekat olarak verecegin malını kırkta birini feda edebiliyormusun?
işte EY NEFSİM !
Senin ALLAH'ı ne kadar sevdigin bunlara vercegin cevapta gizli...
Ve ey Peygamber (s.a.v)'ide çok sevdigini söyleyen Nefsim !!!
Acaba sen onun emir ve tavsiyelerine ne kadar uyuyorsun?
Ona ne kadar hayranlık duyuyor ve onu ne kadar örnek alıyorsun?
Onu ne kadar aklına getiriyor ondan ne kadar bahsediyor, bahsedilince ne kadar mutlu oluyorsun?
Sahabelerini ne kadar cok seviyorsun?
Şüphesiz bunlara verecegin cevaplarda onu ne kadar cok sevdigini ortaya koyacak...
SAKIN HAA kendinide başkalarınıda aldatma..!
inş bunuda beğenirsinz arkadaşlar uzun deyip geçemeyin okuyun lütfen :)
en sağdaki rahmi hoca diğerlerinin yüzünü pek çıkaramadım resim biraz daha büyük olsa bilirdim
süleyman sonuc belli evet herzaman kim 1. geliyorsa gene o gelecek merdoyu sor nizibe al cevabını:p
ilkogretimin hocaları oldugundan tanıyamamıssındır...ugurun dedıgı gıbı en sagdakı hoca bızım donemımızden kalma dıgerlerı yenı gelmıs olmalı...
ÇAKIR var iken ıkıncılık ıcın yarısırsınız:D:D:D
kan_ve_gul u unutmatyın gençler alırım anahtarlarınızı...
siz hala sanal silahlarla oynayın canlarım ben okulda gerçekleriyle haşir neşir olunca beni yenmeniz artık imkansız gibi birşey oldu :D şaka maka bi yana çok zevkli silah sıkmak counterdeki gibi sıkmaya benzemiyo :D
merdo sende getirdin gerçek bir silah bizde sıktıkk:) bu kadar basit
slm arkadaşlar...... merdo kardeş silah sıkmak zevklide dikkat etmek lazim gecenlerde cem özbali geldi maraşa o bana demişti polisliğe gittiğini söylemişti.................çakir zaten sen birinci olursun................................
çelik cem su parasutçu çocukmu babası asker seni sormustum ona hatırladım
beyler nizipteyim çok şükür bi ara buluşalım ne dersiniz
insallah derim merdo yaz okulu illeti biter bitmez bulusalım...cellik dogru soylemişsin birincilik konusunda teveccuhlerine layık olmaya calısıyorum:)...