Hepinizin çişi mi gelmişti:D
Yazdırılabilir Görünüm
Açıklayında adam bu konuda da cahil kalmasın.:)
Kıvırma şimdi.
Sadece wc değil ,sen anlamamışsın Müslüm,dikkat edersen elektrik panosunun önünde duruyorlar.Bir arıza varmış da,onu halletmiş,mutlu bir görüntü içerisindeler.:D:D
İyi ile kötü arasında kocaman fark varrr,istemezükkkk.:)
Belkide tanıyorumdur...Yok ya madem tanıyorsunda elin Kilislisini niye Kilise diye anladın...:)
Dön baba dönelim hesabı....Ben bir takım peçiç istiyorum parası neçiyese öderim.
yaaav bu arada Necdet Yaşar hocamızın konseri ne durumda, Müslüm ammi sen o konserden sonra bu peçiç, tavla işini organize edeceksin ama, şimdi senin bu oyun işi konserin önüne geçti haa, o konuyu da gündemden eksiltmeyelim ne dersin ?
kilise de çan çalan demekmiş
Tavlayı kurtarim dedim :D
Ala haaaa , yav bu admin ammi de amma oyun bozan ha, bir şey oldumu hemen müsaadenizle deyip meseleyi hemen başka yere taşıy, taman yorum ne güzel orda yazıydık işte neen buraya aldın ki şimdi sen bu hanekleri.:-)
Ala haaaa , yav bu admin ammi de amma oyun bozan ha, bir şey oldumu hemen müsaadenizle deyip meseleyi hemen başka yere taşıy, taman yorum ne güzel orda yazıydık işte neen buraya aldın ki şimdi sen bu hanekleri.
abi bazen konular, başlığından uzaklaşıyor.
Ciddi ciddi orayı okuyan bir kimse bakıyorki konu nerelere gelmiş.
Sende biliyorsunki forumların amacına ulaşabilmesi, başlıklarına uygun yazışmaktan geçer.
Buraya taşımakla hem mesajları silmemiş, hem de konular kendi başlığına uygun sadeleşmiş oluyor.
İstenirse buraya taşınan mesajlarıda ayrı bir başlık haline getirebilirz.
eyvallah hacim , açıklaman için teşekkürler, yeni gelenler için de benim için de faydalı bir izahat oldu, tşk. :-)
Bu arada Orhan Çelik görevini devretmiş galiba.
O işini bilirrr.
Ben nizip.com 'u diğer internet sitelerine örnek olarak gösteriyorum, Mehmet'in bu profosyonel çalışmaları herkese örnek oluyor.
Önce sen üyelere birer yeni model cep telefonu almalısın.