slm arkadaslar ben nizipten oldukca uzaktayım ama olsun artık bu sıtedeyım:)
Yazdırılabilir Görünüm
slm arkadaslar ben nizipten oldukca uzaktayım ama olsun artık bu sıtedeyım:)
bende geçmişte nizip kız meslek el sanatlarını okumuş bir arkadaşım..herkese selamlar..
slm arkadaşlar
bendenizipliyim belkız m.h. sinde oturuyorum
toplantıyapar sanız haberim olsun
merhaba bayanlar biraz daha gayret gösterip kültür seviyenizi yükseltebilirsiniz siz beylerde lütfen sevyeli olalım .....?
herkese selamlar :)
zaten bayan erkek ayırımı yapmayın diyenler bayanlar değilmiki burdada neden ayrılmak istiyorsunuzki sevyeli olursak sorun yok bence yalanmı...?
böyle giderse nizip.com da bayan üye hic kalmiycak:(
bayanlar hadi ayaklanın nizip.comun erkekleri yıktı ortalıgı bizlerde biseyler yapalım:)
slm nizipli hemşerilerin hepinizin bayramını kutluyorum.nizipli ve nizipte olmak cok güzel oradaki herkes oranın kıymetrini bilsin ben maalesef uzaklardayım...inş orada temelli kalacağım günleri bekliyorumm...
Esera79 ; Teyzeee nabıosnuz yaaa allah aşkınaaa bırakın admin kapasın bu konuyu :) heheheheee
ben bunlari nizipteyken kacirmisim özür dilerim :(
admin abinin esi veya bi baskasida olsa bi bulusma düzenlenmez okadar gidiyorum 1-2 ay kaliyorum ama yaziyorum kimseden ses cikmiyor ..
benim almanyada üyelikte bulundugum sitede okadar cok bayan varki ve herkes farkli yerlerde hemen kararlastirip bulusuyoruz yer mekan hic önemli degil 100km uzaklikta gelen var.:)
bizim hemsolar ayaklanmiyor valah:D
vallahi süperrrrrrrr olmuş
bari biraz kendinizi tanitsaydiniz :)
selam bayanlar aylar önce yazdığım yazıma bir selam bile gelmedi...birde kusura bakmayın ama sayfanızı beğenmedim ..neden çünkü bir msn den farksız acaba burası bir cet sayfasımı ...hiç bir paylaşım yok hiç yazı şiir ..resim vs yok bir kac cümleyi gecmiyor yazdıklarınız bu kadarmı çekingen oldunuz berfin canım taaa... nerelerden kızcağız yazıyor ...hanımlar kızlar eminim kalemleriniz kuvvetlidir illa özel yazmayın güncel konuları tartışalım kadın sorunlarını ..cinsiyet ayrımını töreleri .imkanımız olsa neleri düzeltmeyi isterdik .modayı makyajı .yemeği ne bilim neler tartışılmazkı hadi nizipli hemşerileri ....hadi kızlar yazmaya
kimsenin sesi çıkmıyor o zaman bu sayfayı niye actınız ....kusura bakmayın sizleri biraz haraketlendirmek istedim ..kızmadınız değilmi ama teklif var israr yok...bende bir hemseri nasıhatı ...kendinize iyi bakın selamlar ....................................
Şenel hanım, Nizip bayanlarını site içinde bir türlü aktif hale getiremedik belki sizin sayenizde bu olabilir, berfinim sağolsun sürekli yazıyor ama diğer bayanlardan ses çıkmıyor.
nizipli hanımlar çok yoğun galiba.. bak müslüm bey hiç cevap yazan yok
kabul ,altınlı toplantı ,kısır günleri ,ev işleri
daha neler neler ,,,,,,ama ne olur hanımlar burayada bir kaç satır bir şeyler paylaşın ...yaptığınız güzel bir tatlı tarifi neden olmasın ..yemek ...kısır da olabilir ...hadddi hanımlarrr
merhaba SENEL ABLA ggercekten cok dogru demissin ne gelen var ne giden insna bi ugrar nizipli hemsirelerimle burda sohbet guru verici ama kimse yok:(
ben elimden geldigi kadar giriyorum ilgilendigim konular olursa yorumda yaziyorum memelketimden haberler okuyorum cok güzel buda ama bakiyorum bayanlardan senle benden baska kimse gelmiyor özelden yaziyorum bayanlara kimseden ses cikmiyor:(
ama baska sitede görüyorum ve soruyorum nedne gelmiyorsunuz diye ama farkli seyler diyorlar yani bayanlar icin hic bir aktivite olmadigini söylüyorlar hep erkek´leri ilgilendiren konular diyorlar.
gercekten öyle ama bizler burda toplanirsak birlik beraberlik olursak biz bayanlar icinde konular olusuturulur diye düsünüyorum.
evet gercekten toplantilara katiliyor ben defalrca yazdim izine nizipe gittigimde hadi bulusalim diye ama yine kimseden ses cikmadi:(
tarifler gercekten cok güzel fikir benim üye oldugum bayanlarin oldugu bi yerde ben sürekli tarf ekliyorum ama burda erkeklermi ilgilencek tarflerimle diye eklemiyorum tamam begenilir mutlaka ama bayanlari daha cok ilgilendiren bir konu bu ama kimse gelmezse olmaz :(
saygilar.
Size bir şey söyleyeceğim, belki yine tartışma çıkacak ama bu doğru, Nizip erkeği internete giren kadınlara iyi gözle bakmıyor, o yüzden de kadınlarımız siteye girip, yazmaya çekiniyorlar, geçtiğimiz dönemlerde bunları yaşadık.
Bu konunun mücadelesini vermeniz gerekiyor.
[QUOTE=müslüm akpek;222555]Size bir şey söyleyeceğim, belki yine tartışma çıkacak ama bu doğru, Nizip erkeği internete giren kadınlara iyi gözle bakmıyor, o yüzden de kadınlarımız siteye girip, yazmaya çekiniyorlar, geçtiğimiz dönemlerde bunları yaşadık.
Bu konunun mücadelesini vermeniz gerekiyor.[/QUOT
çok iyi diyorsunuz bende erkeklerin engellediğini tahmin ediyorum ...şimdi herkesin huzurunuda bozma gibi bir niyetimiz yok ......fakat şu bir gercek avuçlarınız arasında ...[sevgi bir kuştur]sıkarsan boğulur ..açarsan ucar..önemli olan o mesafeyi yakalamak...fakat hayat hakikaten çok zor.. insan oğlu nefis kör.. şeytan kafir ..zaten seven insan asla yamuk yapmaz sevmiyorsada..zincirle bağlasan tutamazsınız ...teknoloji her gecen gün artmakta... tel...internetler arayan nerde olsa bulur ....erkekler şunuda bilmeli kadınlarda etten bir duvar değil onunda duyguları var dertleşmek anlatmak paylaşmak isteyecek .....hadi hanımlar çok uçlara kaçmadan güzel bir paylaşım sergiliyelim yazalım şiiir.. tarif...hastalık ..gördüklerimiz ...bizi rahatsız eden ...davranışlar uyulmayan trafikte ..elimizde olsa neyi düzeltmek isterdik ...ne bilim çocuğumuzun yaptığı bir güzellikten bahsedelim........alo..hu kızlar burdamısınız ..bana özelde yazabilirsiniz
Bu bölümü hareketlendirmek, veya herhangi birseyler yapabilmek icin acildigini saniyorum. Herhalde basta burda aktif olan diger ablalar yogun, öbür kisileri bilmiyorum. Eskiden tek tük kadin vardi nizip.com sitemizde, bi ara cogalir gibi olduk, sonra yine nolduysa !? Bende eskiden heryere burnumu sokardim, hatta sacmasapan yazdiklarim olmustur (: sonra dilim yandi ? Simdi ise haberleri okuyup cikiyorum. Isini bilen ablalarimiz, kardeslerimiz birlesse, birseyler bence olabilir,-di ?
müslüm abi cok dogru söylemis:)
gercekten öyle ama bizler internet ortamnda bulunuyorsak memlektimizden haberler almak icin hemserilerimizle tanismak veya tanidiklarimizla güzel bir ortam olusturmak icin bulunuyoruz ama bazi yanlis anlasilmalar oluyor.
laflar cikiyor oyuzden insanin huzuru kaciyor girmek istemiyor.neyse konuyu dagitmim ben:)
selam hanimlar kimse yokmu yine:)
hadi gelinde surayi canlandiralim--
Zuhal hanım dilim yandı demiş, mahsuru yoksa açıklar mı acaba, bayan üyelerin çoğalması lazım, bizler çağdaş düşünen insanlarız kadınlarımızı sosyalliğin dışına atamayız, Şenel hanım çok güzel açıklamış kadınlar etten duvar değil onlarında dertleşecek bir ortamı olması lazım, bu site yıllardır faaliyetini sürdürüyor , güvenirliliği üst düzeyde olan bir sitedir, gönül rahatlığıyla herkes burada yazabilir.
selam bayanlar kimse yokmuuu:))
biliyorum yine hic bir bayan üye gelmiycek:(
iyi akşamlar hanımlar müslüm beyin dediği gibi yine ben burdayım .hani siz nerdesiniz?......... konuşmanız için ve ya gönlünüzü almak için ne yapmam gerekiyor ...sizi kimler küstürdü bilmem ama, ben o zamanlar da yoktum.... o zaman benle küs değilsin demekki ...şimdi bakın hanımlar .bu sitede neler yaparız.. nasıl güzelestiririz ....sizden ricam beni yönlendirin ...ama hiç konuşmazsanız ben nasıl bileyim ne istediğinizi.....benim bitmez tükenmez sabrım ve azda olsa her konuda bilğim var bu bilğiler benimle ölmesin arkamda kalsın birilerine ışık olsun...faydam olursa benim için ne mutlu..benim felsefem kendimi mutlu hisstmek için cevremdeki insanları mutlu etmeye ve çalışırım bu beni dahada enerjili kılar...ben diyorumki burayı hanımlar bir kabul günü farz etsinler..sadece çayımız kahvemiz yok ...ha birde dedikodumuz yok ...hadi kızlar okula kampanyası gibi ....HADİ KIZLAR sitemize bir şeyler yazalım
Şenel hanım bu konuyu kapatmışsınız !
Kazara olduğunu düşünüyorsanız tekrar açabilirsiniz.
Not: Bayan üye kardeşlerimize özel bir bölüm açıldı. Bayan Bayana
ya bende neden böyle oldu diye çözmeye çalışıyordum ...iki bölümü ne felan inceliyordum tamam
Konu tekrar açıldı.
Lütfen incelemekten çekinmeyin. Birçok işlemi geri almamız mümkün olmaktadır.
şimdi konuları [bayan bayanamı ]yazacaz... konu aç yapılıcak ...
.yoksa eski yeremi...
.deminki esera hanıma yazılmış bir sürü mesaj vardı şimdi göremiyorum
sadece eski mesaj başlıkları var...
.ÖĞRENENE KADAR BAŞINIZI AĞRITACAM..Kusura bakmayın
esera hanıma yazılmış mesajlar zaten bu konunun içerisinde.
Bayan üyelerimiz için bir kategori açtık, isteyen oraya yazabilecek.
Sadece bay üyelerimiz sizlerin denetiminde olacak.
Bayan Bayana kategorisinde çeşitli konular var.
bu sayfanın en üstündeki linkleri inceleyebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Turkcede 'bayan' diye bir kelime OLAMAZ. Cok cirkin bir uydurma. Bunun disinda, neden bir 'ayrim' gozetiliyor anlamak mumkun degil!
Hic hos degil.
Herkes istedigi konuyu acsin, katilsin, yazsin....
Yani!