bencede boşwer hayat şimdi herkez uyyor ya bende dedim ki hayat yeni başlıyo halbu ki dedim ama neyse boşa konuşuyorum ben... salla gittsin
Yazdırılabilir Görünüm
bencede boşwer hayat şimdi herkez uyyor ya bende dedim ki hayat yeni başlıyo halbu ki dedim ama neyse boşa konuşuyorum ben... salla gittsin
yok boşa konuşmuyosun anlayabiliyorum yani....
ewet kimsede kalmamış bu saatte uyuyolarmı ne zaten bende çıkarım birasdan
gerçi bu satte uyumaları gayet doğel bişi bende amma enterasan bişimiş gibi konuşmuşum
eh napsınlar haftanın yorgunlugunu atıyolardır... bilmem sen oyle diyosan oyledir.. ne dim..
bide biz atsak şu yorucu wede gergin haftanın yorgunluğunu ii olacak:)
hı hı tmm cıkalım diyosun yani... ne dmek sen cıkalım dedikten sonra aslında bu hafta pek yorucu bi hafta diil di benim icin dersler boş gecti hep nedense.. ama sizi bilemicem tabi siz baya yorlumuşsunuz...:) bence
hemde çokk 5 tane sınaw wardı ayrıyetten birde uykusuzum 2 gündür ama uyuyamamda ben
ay inanmıyorum yaa offf 5 tane hemde supermiş desene insan kafayı yer yahu hangisine calışıcam diye hemde 2 gun uykusuzsun hıı bide üzerine KaaN tutsun seni burda iyi mi:D
yok o sorun diildi çalışmışdım ben hepsine yeterince we hepsindende ii aldım ondan önceki hafta dahada yorucuydu 7 tanede ozaman wardı şimdi bu hafta 3 tane sınaw war ama inş bunlar öbürlerindende daha kolay geçecekler
inşallah candy.... istedigin gibi gecer...bizimde bu hafta 2 tane war bis bitirdik sınawları allaha şükur.... kurtulduk 2 tane kaldı iste
oh ne güsel bizim 1.ler bitecek 2.ler başlıyacak yok ben hep doluyum bitmezz bu sınawlar gerçi zaten hayatın kendiside sınaw
hıımmm.. hangi okuldasınız.. ?
ooo millet gece uçmuşsunuz yaw sınav dediğiniz nedir ki ben bu hafta 4 gunu iki sınava girdim 4 gunde bir sınav bugun saat 4 te son sınavın yanı bugun 13. sınav sonunda bııyor hayırlısıyla
neredesiniz ????
purrrrdayısss miksammm...
gece ucmussunuz siz only ne işin vardı gece yarısı yoksa gece kusu olmayamı adaysınız :D
hı hı ewt oyle miksam gece uctuk baya bi candy ile sabahlamaya karar vermiştik ama candy cok yorgundu cıkmak zorundaydıkk.. rekor kırıcaktıkk yoksa...
kırarsınız bu gidişle :D
hı hı ewt kırarız inş...:D
yok walla kış sürecinde bidaha bu kadar uzun kalamyı düşünmüom
rekor denemes,ini yaazın yaparız olmassa:)
hımm... oyle mi tmm siz bilirsiniz... hoşgeldin bu arada...
tmm hep beraber yazın burada bulusuyoruz :D
hoşbulduk ama çok kalmayacam şöyle bi 15 20 dakka sonra çıkıcam zaten
tmm miksam buluşalım ben yazın zaten geceleri otururum bilgisayar başına arkadaşlarla öle anlaşıoz
:(:(:( off nereye hımm sınawlar wardı dimi unutmuşum pardon...
unutkan onlyy
o sın awlara benim yerime sen çalışacaksan eğer sorun yok
ewt oyleyim miksam balık hafızalıyımm ben malasef...:D zuhaaahaha:D
ay çalışım neden calışmicakmışım benim icin sorun diil.. ben severim ders calışmasını az ve oz calışırım ben hep
ben çalışıyorum ders calısmıyorum malesef
ii bende sewerim ama birgünde 4 derse açalışmak zor gelio çünkü ben çalışmaya başladığım zaman başından kalkmamak üzere çalışırım bi arada 5 dakka mola weeririm okadar 6 saat çalışırım
hımm... napalım cekicezzz işte bu sınawları biras daha okumak kolay diili ki işte bizimde okumaktan başka caremiz kalmıyo malasef...
miksam nereye kayboldu ya
miksam burda ama siz konusmaktan beni göremiyorsunuz :D
burda burda miksam bi yere kaybolmadı hızımıza yetişemiyo sadace:D
miksamcım bu konu neden acılmuış konuşmak icin herhalde tabi konuşucakk... ala ala:D
bugün yawas davranıyorum yoksa simdiye ucmustum bennn ama işte benim adamım yok burda
seni neden görmeyekim konuş işte sende zaten ben çıkıcam şimdi
aman dikkat et miksamcımm benim adamına yooqq burda olsaydı havada ucucak kuş kalmazdı...zatenn
only ne diyorsun hiç bişey anlamadım heyecan yok sakin ol