AĞAÇ,ÇİÇEK VE YEŞİLLİK UYGARLIKTIR.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
Yazdırılabilir Görünüm
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
İyi olur abi yaptırırsan C.tesi asarız oraya
başım üstüne,emrinize amadeyim.
alıntı:
"quote" fulya demişki:
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. inanın aynen size katılıyorum.
rıca ederim efendim.çok naziksiniz.saygılar
hayırlı bır fıdan ekımınden sonrada yagan yagmur cok güzel oldu işallah fıdanlarımız tutmuştur....bir ara kontrole gidelım derviş bey ?
" BUGÜN HALLEDEMEDİĞİMİZ BİR SORUNUN NEDENİ , DÜN ONU YAPMAK İÇİN ZAMAN AYIRMAMIŞ OLMAMIZDIR."
Diye başlamak istedim sözlerime ve bu sorunu çözmek için elele vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu hayırlı organizasyonda bizlere bu şevki aşılayan başta her zaman saygı ve hürmet duyduğum Mehmet AKPEK abime , Derviş DÖRTBUDAK abime İbrahim ALAKUŞ abime , Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sayın Barış AKDOĞAN Bey’e Müd.Yrd. Ertuğrul EKMEKÇİ Bey ve ekibine , Sayın Müdürüm Doç.Dr.Medeni MASKANBey ve hocalarımıza öğrenci kardeşlerime teşekkür ederim.
Umarım bu diktiğimiz fidanlar bizlere ülkemize ve milletimize sevgi, dostluk ve kardeşlik olarak geri döner fidanların ağaç olduğunu ve yüksekokulumuzun fakülte hatta üniversite olması yolunda da dikilen fidanlar olmasını dilerim.
Katılan ve destek olan tüm dostlaraTEŞEKKÜRLER.
.
benim için ağaç diken yok muydu yaa:)))emeği geçen herkese tşkler...keşke bizde olabilseydik...
sana ne kadar tşk etsek azdır abi maddi ve manevi vermiş olduğun destek için minnettarız abi .
Yüksek öğretimin gelişiminin bir bölgenin gelişimine olan etkisinin bilincinde olan değerli Nizipli kardeşlerimizin katılımıyla yürüttüğümüz ağaç dikim şölenimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Ayrıca Nizip.com sitesi yönetici ve üyelerinin bu konudaki yürekten çalışmaları ve katılımlarının beni duygulandırdı, ilk defa Nizipte yüksekokula ilgi gösteren birilerinin olduğunu bizzat gördüm. bu yüzden Nizip.com yöneticilerine ve üyelerine de okulum adına çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca Nizip beledeyesi park ve bahçeler müdürü ve çalışanlarının da ağaç dikim kampanyasındaki gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.
öğr. gör. yavuz akçi Nizip myo.
derviş bey bize bu imkanları ve halkımız bu güzellikleri sunduğunuz için size minnettarız umarım iyie tutmuştur fidanlar fidanlar bu halk size minnettar sizin gibi büyüklerimiz bize ön ayak olduğu sürece daha çok güzel şeyler yapacağız nizbimiz için saygılarımla
Deviş Bey Cok Fotograf Vardi Birkactane Daha Atda Baklim Ne Dersin Mümkünmü Acaba Katilimcilarda Faydalansin...
ya birader iiii yapmışsınızda bilgisayar web tasarım sayfasında fidan ekimi ne alaka