Bugün , yarın Bursa'ya düşer...
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün , yarın Bursa'ya düşer...
Mahmut eğer gelirse onu uludağa çıkar.
orhan abi senin yerinde olsam basar nevşehire giderim tam yaşanacak yer hemde suyu 24 saat akıyor buz gibi
Orhan ve arkadaşları şuan yanımdalar... Birisi Hacı (nizip72),birisi İbrahim,biride sadık.
fatih amca acı o ibrahim abimn kulaklarını çek yaw benim makinayı kıracakmış tehtid ediyor
fatih abi selamlarımızı iletiniz inşallah
Dün telefonda Fatih hocamla görüştük Orhan burda dedi. Bizde Seyyit usul kültür merkezinde konferans vardı ordaydık,İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Süleymaniye vakfı başkanı Prof. Abdulaziz BAYINDIR'ın sohbetinden istifade ettik,Daha sonra kendisini Olay Tv'nin canlı yayına katılmak üzere Olay Medya Center'e götürdüm,evede 00:15 de geldim. Birazdan arkadaşları arayacağım, gelirlerse bugünde benim misafiim olsunlar.
orhan abi neyi gösteriyon öyle.bu arada hacı abi herzamanki gibi orijinal çıkmış:)
Yarın sabahtan itibaren motosikletlerle çıkacağımız 10 günlük doğu karadeniz turu yüzünden siteye giremeyeceğim merak edenlere haber vereyim dedim.
Merak eden olurmu acaba.:confused::confused:
Ben de füzemle çıkacağım gezegenler arası yolculuktan dolayı kıyamete kadar yokum...:):):)
(Forumdakiler, 4 çingene davulcu tutar artık arkamdan!..:):))
müslüm ammi yok ya..bu sitenin tadı tuzu olmaz 10 gün...:)
Çebik gel, geçerken bizede uğra
Müslüm ammi bizde yokuz:) (Zeynel ve ben) :)
Ben size söylemiştim.Bu adam patlıcan kebabının üstüne yatıp tüyecek diye :)
Abi! sana nasıl dayancaz şimdi.
Varlığınamı yokluğunamı ?
bu arada herkes dikkatli olsun, aniden baskın yapabilir.
Şimdi ben kiminle cedelleşecem,adama ne desek kızmıyordu.Şimdi benim on gün canım sıkılır,bendemi izine çıksam ne yapsam,malum devlet memuruyuz ya bizde izin bitmez.
Müslüm abim doğu Karadeniz gezisinde selemi kapıldı noldu yav, hiç sesi soluğu çıkmıyor daa.
adam mübarek adam..girriği yere rahmet yagıdırıyor..ermiş falan olmasın..:)
şafak kaç müslüm abi
sensiz nizip com olmuyor valla
Ben hiç de özlemedim...:(
Sonunda döndüm, pazar akşamı gezimiz bitti, tam 3600 km yol yaptık, Samsundan başlayıp Hopa,Artvin, Erzurum,Erzincan,sivas,Kurşunlu ve İstanbul, ben hayatımda bu kadar yeşili bir arada görmedim, allah bütün yeşillikleri karadenize vermiş, herkese tavsiye ederim.
Değerli abiler müslüm akpek abimiz karedeniz turundan dönmüş
kendisi çok süper yerleri gezmiş ve süper yemekler yemiş
gezmek ne kadar da güzel şey , hayatın zorluklarını ,tüm morelleri yerine getiren, sevgi bağıdır diyen müslüm abi gezimizden çok güzel neşe aldık diyor
bende kendisine hoşgeldin diyorum
Hoş geldin Müslüm,anılarını ve çekmiş olduğun resimleri görmek için sana uğrayacağım.
tam 7 gündür siteye girmemiş.giderken de "uzun bi süre yokum ha" dememiş.noldu bizim şükrü'ye...gören duyan bilen var mı? sükrü'süz bir nizipcom yağsız bi motora benzer...inşaallah selamettedir. :))
Ders çalışacak söz verdi siteye çok az girecek ramazan amcası önce ders.Selamlar
Benim bu konu hakkında bir fikrim yok selametle:))
şükrünün fikirleri bizim için çok değerlidir..
bugun dersaneden çıkıyordu gördüm şükrüyü...
şükrüyle hergün görüşüyorum. artık öss ye yönelik ders çalışıyor. herkese selamı var
Sevgili dostlar bu iki kardeşimiz nerede siteyede girmez oldular ikisinide çok özledik mehmet hocamızın köşesi boş bekliyor malesef.Selamlar
Mehmet Hocam Yurt dışında göreve başladı. Detayları paylaşmak isterse kendisi paylaşacaktır. İnternetim bağlanana kadar giremeyebilirim dedi.
Aynı şekilde Cumalininde böyle bir planı vardı. Neticelendimi bilemiyorum. Dün akşam aktif sohbet konusunda yazıyordu.