bende buradayım ama neredeyse hiç girmiyorum ama misafir olarak takip ediyorum...
Yazdırılabilir Görünüm
bende buradayım ama neredeyse hiç girmiyorum ama misafir olarak takip ediyorum...
selam esera abla ben ne zamandır bu siteye giremedım daha bugun görudum mesajını keşke daha önce görseydım gelırdık tanışmak nasip olurdu neyse artık geçti bi dahakı sefere ben sana özelden mesaj attım geldimi ?
slm arkadaşlar
selam arkadaşlar bende uzun zamandır ugrayamadım buraya ....
Merhaba ablalar :) Nizip'te ne olup bitiyor bakim dedim, burayada ugradim :) Herkese saygilar sevgiler :)
VAlla bizde onu merak ediyoruz...Acaba neler oluyor nizipde:D
Haha hüseyin :D Ya az - cok buradan haber alabiliyoruz :) Hicdegilse 1 nizipcomumuz var :D O da yetiyor, yetmiyor ama, yapacak baska bisey yok :)
yani yaaa...Gündüzleri daha güzel hiç olmassa canlı yayından görebiliyoruz...yine şanslıyız biz nizibi göremeyenlerde var....:Dama kısmetse arın yola çıkıyorum nizibe gidicm...4 5 günlük nizip.com macereasına ra veriyorum:D
slm bencede es dost burda bululuşuyolar bende buluşmak istiyorum inşalah gelirsiniz ibrahim@kosan.com
Kimyacı abim konunun başlığını oku bi,ne diyor ? Nizipli hanımlar buraya.... Hehehehehehe...
aman huzi bizim burayada ugrarmıydın kızlarla ve senle muhabbeti özledim valla:)
hehuhehuuuuuuuu huzi abi nediıo esera79:D
sütçühössün ordan 1 kilo süt ver bakem :) ortalıgı karıştırma yine
sütçü cevap veremedin ha :) yosa sütmü bitti ....heheehe:)
hahahahaaaaa espriye bakseenn...sütler sabah erkenden getiririm sabah erkenden...:D
bende nizipliyim arkadaşlar inş.sohbetlere bende katılmaya çalışcam
Hanımlar birden kayboldu :)
Acaba içinizde kadın forumlarına üye olan varmı ? bana özelden mesaj atabilirmisiniz ?
[slm sız ögutlerden mısınız bende ögutlerdenımde ;)
selamlar herkese
Gerçekten sitede yazan kadın sayısı 3 nerde bu kadınlar.
nizipli hanimlar kimse yokmu bende nizipliyim ama yurtdisinda yasiyorum..
yukarıda okuduğum yeni üye arkadaşlar hoşgelmşler nizipli olmak önemli değil bence iteye üye olmak için sadece gönüller hoş olsun tanışmak kaynaşmak fikirler çözümler sunmak ve aramak önemli olan dostluğumuz
slm herkese hakikaten çok boşladık buraları ben uzun süredir giemiyorum siteye bazı yogunluklardan dolayı inşanllah bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam,
esera79 hg canim ya nerdesin...tamam canim herzamn gel konusurz seninle ...
Sitedeki erkek egemenliğine bir son verin artık.
aslında çok bayan arkadaşım var sadece forumu okumakla yetiniyorlar.nizip usulü erkeğin olduğu yerde kadına lafmı düşermiş pehhh...
MERHABA hanımlar....bende nizipliyim ama antepte yaşıyorum .....uzun zamandır bu sitedeyim...ressam ve yazar olduğumdan resimlerim ve yazılarım burada.....mutlaka tablolarıma bakın ve romanımı okuyun....bakalım hemserinizin eserlerini beğenecekmisiniz..ressam şenel benlier...diye girerseniz tablolarıma ....bosnaya yolculuk diye ararsanız romanıma ulaşırsınız ......selamlar
slm nizipli hemşerilerim
hanımlar nerdesınız....
slm arkadaslar ben nizipe oldukca uzagım ama ben de bu sitedeyım:)