herkese slm lar
Yazdırılabilir Görünüm
herkese slm lar
herkese ııı aksamlar arkadaslarım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah yha uzun zmndır gıremıorum işlerimin yoğunluğu dolayısıyla....noluoo burada nasıl gıdıo hayat....
mehmetttttttttt nerdesinnn gel buraya....:D hemen acılll:D
geldım kardes buyur emrını söle
gelmesem daha ıyıdı yaw gec kaldın
ne dmek kardeşim ricamm olur nasıl die sorucaktım yawffss nede olsa buranın havası yoqq biras hava pompayalaım dedim:D
kardes biz bir gettık geldım kı havası kaçmıs buranın sende haklını pompalayalım da pis kokular ve pislikler kaçsın kardes demi ama
ewt mehmet şimdi biras hava verdikten sonra zaten pislik pis kokular kalmaz merak etme sen temizler temiz hava hepsinini...!!
sende haklsın kardes ama senın verdıgın yazıyı ıkı kısıye yaptım tlfnum durmuyo paso benı arıyorlar ne oldu dıye? ama çok guluyom walla
Harbı beyler bende pis kokular seziyorum...Ne yapsak acaba...
temizlicem mehmet kardeşimle birlikte çalışmalara başlicaz biarazdan lütfen tüm nizip.com aktif sohbet'te olan arkadaşlarımız yüksek basınc olabililcenden herkez lütfen emniyet kemerleni baglasınn.. K_@@_N
kaan ben baglamam ha sölım bana torpil geçersin artık demi kardeş gor del emnıyet kemerı benım için emniyet her şeyden sonra kaan bu arada ne zaman düzelir bu numarayı yıyen kekler :D :D walla hepsı bır sey yazıyo tlfna
mehmetim aman kardeşim sen yinede tak şu emniyet kemerini sna bişi olmasın mehmet... dikkat li ol bilemicem artık ne zamn kafa dank ederse o zman:D
salla kardeş sana bır sey olmasın yaw kemer dedıgın nedır kı :D
ewt mehmet sanki temizlendi gibi haa mehmet olmazsa biras daha vermeye dewam edelem mi hava yı:D ne dersin yeter mı yoksa bu kadar hava:D
kardeş temızlendı de şimdi kesın yıne kırlenecek gıbıme gelıyo
yoqqq bea mehmet ya kirlenmez kirlenirse tekrar hava pompalarız mehmetimya sen kafanı yorma:D
tmm o zaman kardes senın dedıgın olsun ;)
ya şimdi ghostta burada olacaktı ya super oluyor sımdı ama kendı kacırıyor aksamları neyse artık kendısı ıcınde sabahları yaparız artık
sahi ya bu arada candy nerede mehmet... ala ala bi şiir yazdı gitti ya :D neden acaba...? bi bilgin war mı_?
hııı ewt malasef ama malasef giremiyo akşamları oda diodu ama siteye fazla takılmicam die neyse.. artık hayırlısı
yok ya o sıteye gırmeden yapamaz
ewt yapamaz dedigin gibi mehmet bi anos yapta gelsin abicim şu millet ya:D
kardes bugun kımse yok baksana fevzıde yok sıtede
ewt oyle walla mehmet aynen yok bugun kimse bende gidicem ha şimdi sıkılmaya başaladım sen burda olmasan 1 dk. durmaam ama neyse... sen burdasın olmas..:D
NEDEN YOKSUN
HİÇ OLMADIN BELKİDE OLAMADIN
BEN DÜŞÜNÜRKEN SENİ HESAPSIZCA
YAŞARKEN İÇİMDE KORKULARLA
SEN UZAKLARDASIN ÇOK UZAKLARDA
GÖZLERİN BAŞKASININ GÖZLERİNDE ERİYOR
KALBİN Bİ BAŞKASIYLA KONUŞURKEN TİTRİYOR
İÇİN ACIYOR YÜREĞİN YANIYOR
GÖZYAŞLARIN AKIYOR
NEDEN
NEDEN ALLAHIM NEDEN
NERELERDE SAKLANDIN DAHA ÖNCE
NEDEN ÇIKMADIN BİR YERLERDE KARŞIMA
NEDEN YAŞAYAMADIM SENİ DOYASIYA
BEN BEKLERKEN SENİ İNATLA
SEN HEP BAŞKALARININ KOYNUNDA
Bİ VARSIN Bİ YOKSUN
YOKSUN YANIMDA , SICAĞIMDA
DOKUNABİLECEĞİM KADAR YAKINIMDA
ASLA ULAŞAYAMAYAĞIM KADAR UZAĞIMDASIN
İÇİMDE HİSSEDERKEN SENİ DELİCE
GİDİYORUM BİR BİLİNMEZLİĞE SESSİZCE
BELKİ SENİNLE AYNI NOKTADA BULUŞAMADI YILDIZLARIMIZ
AYNI TELDEN NOTA DÖKEMEDİ DUYGULARIMIZ
AYNI YÖNDE ESEMEDİ HASRET RÜZGARLARIMIZ
AMA İNANKİ AYNI ACILARIMIZ GÖZYAŞLARIMIZ
AH AHHHHHHHHH
MUTLU OL
HUZURLU OL
İYİ OL SADECE.
İYİ OL BİR YERLERDE…
GÖRMESEMDE HİSSEDERİM
SEVGİ ACI ÇEKECEĞİNİ BİLİRKEN DE GİTMEKTİR
AMA GİTMEK BİR VAZGEÇİS DEĞİLDİR
ACILARIN BENDE YÜREĞİM ELLERİNDE
SEN BENİ SEVMESEN BİLE
MELEKLERİM HEP SENİNLE…….…..
only coşturmuşsun kardeş
hı hı ewt fevzi:) costurmusum...
only ben iyiym arkadaşım buradayım
iyi buna sevindim candy hoşgeldin... o zman
hoşbuldukkk
arkamızdan okaadar bahsedionuz biz gelincede susuyonuz ....
pardon bu laf banaydı herhalde oylemi...? siz sureklı meşgul oldugunuz icin surekli girip cıktınız için fırsat olmuyo uzgunummm
ben sürekli meşgulüm çünkü derslerim war ama sitede olduğum sürece meşgul deilimdir:)
benimde derslerim var senin derslrin oldugu gibi... bende eger sitede isem musayitimdir...
zaten bende çok farklı bişey söylememişdim zaten sitedeki birçok kişi için geçerli bişey bu ama neyse uzatmayalım bu konuyu:):):)
hayat yeni başlıo daha... benim icin gecerli tabi bu...
neden yeni başlıyo ki önceden yaşadığına dair bir şüphenmi wardı:D
ne gibi...? anlamadım pardon
hayat daha yeni başlıyo benim için demişsin ya
bende sana önceden yaşayıp yaşamadığına dair bi şüphenmi wardı dedim ama neyse boşwer