Asi mavi, beni ne vicdansiz yapin yav, (kendimi övmek gibi olmasinda) en yürekli insanlardan biriyim yav, vicdansiz yapin beni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
ayse buraada hem ingilizce hemde romence ogreniyorum bu sene boyle gececek artik ama buradan pek memnun degilim bakarsin geri donerim cok mutsuzum buralarda bekledigim gibi cikmadi buralar be ayse bizlere gore ortam yok buralar bizleri bozar anlayacagin yaw sen anladin iste bozukkkkkkkkkkkkkkk buralar hatta bozuk ne kelime daha fazlasi yaw iste bosver sonra grs kendine iyi bak okey
BOŞVER BE YUSUF KARDEŞ NE YAPICAKSIN İŞTE MECBURİYET...HEPİMİZ Bİ YERLERDE SÜRÜNÜYOZ...ERZURUMDA HİÇ GÜZEL DEGİL NİZİB NRDE ERZURUM NERDE BUZ GİBİ Bİ ŞEHİR iİNSANLARA YABANCISIN KİMSEYE GÜVENEMİYOSUN....ANLIYACAGIN BENDE MUTSUZUM....İNŞAALLAH HERŞEY İSTEDİGİN GİBİ OLUR...KENDİNE DİKKAT ET....
hey looo loo keske bende okuyabilseydimde bende sürünseydim negüzel siz okuyosunuz hayatinizi kurtardiniz daha ne istiyonuz biraz zorlugu cekin sonra rahata kavusursunuz zorlugu cekmeyen rahati göremez anlemiskir
AYŞE BULDUN DA BUNİN GEÇEN SENE BÖYLE DEMİYODUN.YUSUF NE GÜZEL DOKTOR OLACAN İŞTE DAHA NE İSTİYOSUN BİRAZ SABRET HERŞEY GEÇER.AYŞE BELKİ BEN DAHA ERKEN GELİRİM SINAVLARIM ERKEN BİTİYO BİLET ALMADAN ÖNCE HABER VER GÖRÜŞELİM.
TAMAM SONBAHARIM HABER VERİRİM...GÖRÜŞÜRÜZ....
VALLA HELİN KOLAY DEGİL HERŞEYİN ZORKUGU VAR...CEFASINI ÇEKİYOZ İŞTE SEFASINI GÖRÜCEZ Mİ BİLMİYORUM.....
ya fatma bizde sabrediyoruz dil ogrenmeye calisiyorum ogrenirsem rahatlayacagim sizlerde de simdiden subat tatilinin programini yapiyorsunuz valla iyi o zaman sizlerle yazin gorusuuz insallah sizleri ozledim ama yazin keyfini hepberaber cikaririz demiayse unutma her sabrin sonu selamettir cefasini cekersen sefasinida surersin yanliz herkes birbirine dua etmeyi unutmasin tamam ben butun arkadaslara ediyorum sizlerde edin hadi kendinize iyi bakin
Selam arkadaşlar ne haber ya yusufumm geçen nette görüşmeye geldikk ne oldu öyle anlamıyom sen zaten aradın benii 1 saat sonra tekrar görüşürüz inş. Arkadaşlar size de kolay gelsin walla hepinizi çok özledimm bee allaha emanet.
işallah bu kadar cefasını cektıkten sonra sefasınıda surmek nasıp olur bana ve tum ogrencı arkadaslara
yaw atilla senle bir turlu konusamadik o gun kusura bakma 1 saat sonra gelirim dedim gelemedim nette sorun vardi o aksam onun icin gelemedim sen eve net alda artik aksamlari 11 sonradan sonra gorusuruz okey
yaw arkadaslar sizin msn adresiniz yok mu yaw varsa bana verinde msn de gorusuruz okey verin ha
yusuf kardeş allah yardımcın olsun....
cefasını çektikten sonra sefasını süreriz inş....
yusuf benimde fatmanında hilalinde msn adresi atillada var ondan alırsın...görüşürüz inşallallah....
.
AYŞE VALLA HELAL OLSUN BEN HER NETE GELDİĞİMDE HABER VERİYORUM SANA GÖRÜŞELİM DİYE AMA SEN GELMİŞSİN BUGÜN SÖYLEMEDİN BANA ÖLE OLSUUUUN:(.
CANIMIN İÇİ VALLA Bİ İŞİM VARDI HEMEN GİRDİM ÇIKTIM...BİTANEM YARIN YADA O BİR GÜN GİRERİM SANA DA HABER VERİRİM....
BİDE GERÇEKTEN KNTRM YOK....
sizde benim msn adresimi bizimkilerden alirsiniz taamam atilla dan alirsiniz grs