Biri yemek mi dedi? Yemek yemeyi hiç sevmem...:rolleyes::p
Yazdırılabilir Görünüm
Biri yemek mi dedi? Yemek yemeyi hiç sevmem...:rolleyes::p
Yaw bu belkis mesire alanı belkısda mı yoksa ben yerini çıkartamadım ki....:D
yav içme suyu tesisi var ya orası baraja doğru yani seyir tepesine doğru giderken sola bi dönüş var orası kont kardeşim
çalişik tama yorum nasıl edek yanı yolamı getmiyek genede size afiyet olsun genede benden tanışmak isteyen varsa (BEN TURİZİM)deyim:);):):D:p
bilet cebimde 17 geliş 28 dönüş.
admin abi 18'i sabahı sende nohut dürümü yemeye gelecem ona göre
selamlar,
ilker,
not:19'unda tekne gezintisi varmı? ona göre plan yapacamda.
Nohut baş üstüne :)
KUmla vapurunu Sayın Kaymakamımızdan arz edeceğiz, bize kısa bir tur yaptırırsa neden olmasın.
slm,ist ekibinden cankesen ailesi olarak buyukten baslayayım mehmet cankesen(kasapoglu) oktay cankesen,rustem cankesen ,atilla cankesen,muslum cankesen,yalcın cankesen adanadan murat cankesen kısmet olursa bunların arasında yola cıkanlar bıle oldu bugun ıtıbarıyle galıba cankesen ailesi en kalabalık aile olacak 18 dekı yemekte 8 yasından buyuk cocuk getırmek serbestmı bu arada
acaba bir yerde toplanıp mı gidilecek yoksa direk mesire alanında buluşacağız
Nasıl arzu ederseniz. Gündüz 14:00 dan itibaren benim işyerim önünden servisler kalkacak. Direk Belkız mesire alanındaki Su deposunun altınada gidebilirsiniz.
Akpek Ticaret
Cumhuriyet cad. No: 3 (Ak-iş karşısı) (turkcell abone mrk.karşısı)
0342 5171254
abi saat 14:00 çok erken olmazmı hemde sıcak...
eğer akşama kalınmayacaksa bilemem
tamam admin abi o zaman senin tükanın önünde bekleriz.sonra ben tek başıma orada kalmıayayım :)
14:00 den itibaren gelenleri götüreceğiz. Saat başı veya araçlar doldukca götürürüz İnşaallah. Bu arada bir ekip dükkanda , diğer ekipde mesire alanında gelenleri karşılarız İnş..