Tamam herkese haber verelim.
Bu arada benim telefonumu yazın ne olur ne olmaz.
0532 228 08 59
Yazdırılabilir Görünüm
Tamam herkese haber verelim.
Bu arada benim telefonumu yazın ne olur ne olmaz.
0532 228 08 59
Beraber gitmek çok uygun, ama ben kahvaltı için Gemliğe kadar bekleyemem.
Mahmut beyi ve zeyneli merterden alacağız.
Bursa ile ilgili son mesaj, yarın sabah saat 06,30 da Güngören Köyiçinde Oktayın Lokantası Antep Sofrasının önünden kalkacağız, Merterden Mahmut bey Ve Zeyneli aldıktan sonra, tabi hanımından izin alabildiyse, E5i takip ederek 1.Boğaz Köprüsü ve otobandan Eskihisar arabalı vapurundan Yalovaya oradan da Bursaya geçeceğiz, gelmek isteyen başka üyemiz varsa bu saatlerde buluşma yerinde olsun.
Gelecek olan üyelerimizin, kılık kıyafetlerini yağmura göre ayarlamaları iyi olur, Ctesi yağmur Pazar günü hava açık olacak.
İrtibat:
0532 228 08 59
Bizim araba Nissan NAVARA..biz 5 kişiyiz..ama 1 kişi daha alabiliriz...ya da bizim cılız adamları Müslüm Akpek'in STAREX'sine koyarız..sanırım bu araba eşek ile beygir arasında bi şey..8-9 kişi alıyor galiba..yerine Oktay gibi,parlar gibi karaboğa gibi tombulları alırız..en geç 6:30 da hareket etmeliyiz.Mehmet Çiçek ve Turşu Memet sabah 6:00 da güngören de olacaklar..Oktay kavurma için tüm hazırlıkları yaptı..Saat 8:30 gibi Gemlik'te İlker bizi bekliyecek..Gemlik sahilinde bize kahvaltı ayarlamış..Yarım saat orada neffis bi kahvaltı için aç kalmaya değer bence...Rüstem ve felsefe ile de görüşüldü..Onlarda pazar sabahı yola çıkacaklar..Rüstem,hakem,felsefe ve kasapoğlu pazar günü Uludağdaki kampta bizi bulacaklar...Bursa'daki tüm organizasyon Fosiyarik'in komutasındadır..Onbaşı Menes,emir eri ise ilkerdir..baksanıza bizi karşılamak için emir erini taaa gemlige göndermişler...bu ne büyük ilgi dimi.. :)))
Allah yar ve yardımcınız olsun ve hayırlı yolculuklar değerli üyelerimize.
Güle güle gidin..!!..
Üühüüüühühhhüü!!:(:(:(
Güle güle gidin..!!..
Üühüüüühühhhüü!!:(:(:(
Kardeşlerimi bekliyoruz inşallah özellikle felsefe c.tesinden gel
ilkere çok teşekkür ederim.selamlar
Müslüm Akpek'in arabası bozlulmuş:)Yolda kalmışlar:)