ben hep varım :D Ama Nizip'de degilim :(
Yazdırılabilir Görünüm
ben hep varım :D Ama Nizip'de degilim :(
Rabbim hayrınızı şimdiden kabul etsin. NRT de yarın haber yapılsın. Bir fırının önünde çeklisin haber. Nizip.com dan bir üye de bulunsun, gerekli açıklamayı yapar. İnşallah çok faydalı bir oluşum olacaktır.
evet sitede ak sakallı dede tipinde ..kelli felli bi arkadaş bulamadık konusacak...zaten fırıncı sadettin abi yi konusturuz bide siteden bir arkadaş yardımcı olursa..kameradan mı korkuyolar anlamadım...ve bu duyarsızlıgı anlamadım..kimseden bi şey istemıyoruz sadece..açıklama yapmasını istiyoruz...
Hiç kimseyi bulamazsan admini konuştururuz :)
utanırım diyi yaw..sankii kameradan korkuyor..çok ısırar ettik..yok diyi...
abi haber çekerken beni çağırın. ben de nizip.com üyesiyim ben açıklama yaparım :)
Gerçi NRT personeli olarak benim açıklama yapmam ne kadar uygun olur onu da bilmiyorum
ben kimi konuşturacağımı biliyomm orhan çelik abim veya kasım böler abim ikisi çok professionel bende yanlarında dururum:)
hayir siyasi isimlerin konusmasi olmaz orhan celik olmaz
kasim abi bulucak konuscak kisiyi
dervis dörtbudak konuscak büyük ihtimal yada mustafa bilici
nizipte olman yada olmaman diye bir kaygı yok bende nizipte degilim ama yinede elimden geldigi kadar yardımcı oluyorum hatta dun aradım fırını fransadan arıyorum dedim askıda ekmek kampanyası icin tlşklerimi bildirdim ve işallah bunları tüm nizipteki fırıncı kardeşlerimizinde yardımını bekliyoruz ve nizip com. üyelerıninde yardımlarını essirgemesini temenli ediyorum hic degilse yakınlarımıza bildirmemiz bile bir yardımdır
Allah hepinizden razı olsun.
İnşallah Nizip halkı gerekli ilgiyi gösterecektir.
Hangi fırınlar olduğunu buraya yazalım. Artık ekmeği ordan alırız.
Çevremizide o fırınlara yönlendiririz.
hancilar ekmek fabrikasi
ve altin franca gökhan kardesim
basladi bile uygulama
yoksa sen baska yerdenmi aldin ekmekleri:)))
altın franca ıle konusacagız yarın resım ve yazı asmamız lazım ama..daha konusmadık...
kampanyanın ilk ikinci günü olmasına ragmen bence açıklanan rakamlar çok güzel..