Ramo kokuyu nasıl aldın.:D
Yazdırılabilir Görünüm
Ramo kokuyu nasıl aldın.:D
Kih kih kihhhhh
Kuzu kuzuya değil yaw,koyun koyuna :)
Millet taktı kuzuya.:D
Yaw , hemen atlamasana , sazan gibi ; hele dur belkim Ramo bir şey der de kapana kıstrırık onu da şu kuzuyu İstanbul da kestiririk Nizip te değil , heç değilse sende İstanbula gelirsin de Nizip e kadar yorulmazsın, ama sen de durmak yok ki ; " hemen atlıyın oradan ona " kuzukuzuya" denmezmiş de koyunkoyuna denirmişde bilmem ney, bilmem ney , yok sanki sende bizimle beraber yattın ellam. to to to , töbe haa töbe...:):):mad::mad:
Kuzen alemsin vallaha ya :D
Yaavv, kuzen , söle şu kankanmıdır nedir M.ENES'e , dün akşama yakın , bir, bugün akşama yakın kapanışa yakın , iki , dir, beni eve sıkıntılı yolluyor ha, dün dedi 3 kişi gelirik karnımızı sen doyurursan ısmarlarsan falan dedi 3 kişi de hido , ben(dediği kendi haaa , maho ) , musti , ( neyse ondan yırttık ihale biz de kalmadı ) bu akşam da kuzu ihalesi sende kalır malır dey, yorum daha bizim etimiz budumuz ney , biz küççük mahsimik , biz den önde büyüklerimiz var , trenci ramo abimiz , var siyasetci olacak mustafa var, hele onlarınkini bir halletsin de , ondan sonra da diğer böyyüklerimiz var bana sıra mıra gelmez yaaa, Kurtlar vadisindeki ZAZA dayı diyiy ki; ben soğuğu sevmiyim , ben sıcağı seviyim, ben de yemesini seviyim , kuzu kesmesini değil haaa, yazzık taman o kuzuları ben nasıl keserim onları, ben ancak yirim ,he hehehe..... :D:D:D
Kuzen sen gönlünü ferah tut bu Maho kimle dans ettiğini bilmiyor, sana sıra gelene kadar tihooooooo daha kimler var kimler şu trenci emmiyi bir yakalasak iş bitecek.
Asıl siz kime bulaştığınızı bilmiyorsunuz, akıllı olun carıs ederim ona göre.:)
Kaşınmayın, valla ikinize angus kestiririm Güngörenin göbeğinde.
Abooovvv , kaç kuzen kaç ,
senin kankan sahte çıktı , valla kuzen muzen ,kanka manka bilmiy bu , aylar olmuş kuzu muzu yimemiş açlıktan gözü berelmiş mahsimin, daha bahara M.K.Paşa da ki gibi kuzu kesmeye de çok var, onun için arada bir ANGUS mangus kestirebilir miyim diye yıkılacak yer arıyy haa, erkekliğin 10 da 9 u kaçmakmış , hadi biz buradan sivişek yorum ....:D:D:D
Admin yapar kızdırmayın
Hahaha büyügümüz degilmi severde döverde
Selamlar
Ara sıra öperde heheeee
şeyetmesinde :)
geçer geçer binin siz
Hahahahahahahaaaaaa...Süper yakalamışsın Tarhan.
Ucuz koyun getirseydi.
Eyyyy millet !!!!!!!!! Duydunuz mu ? Ramo Bulgardan kaçak et getirmiş, aman dikkat edin delidana hastalığı veya Şap lı olmasın bunlar , haaa ... Bunları beleş bulup getirdiğine göre , yorum bize bunları yedirmeye kalkmasın haaaa.... Ne de olsa işi ucuza kapatacak yaaa. Ramo bu belli olmaz ?? :D:D