yok kiss ne erkeni sende kis kapiya dayandi soguk valah.
aksamlari bi hassa isteniliyor kalorifer.ben aciyom bazen napim soguk evin ici isinsin ya.
Yazdırılabilir Görünüm
yok kiss ne erkeni sende kis kapiya dayandi soguk valah.
aksamlari bi hassa isteniliyor kalorifer.ben aciyom bazen napim soguk evin ici isinsin ya.
:Dhakan abi dur daha biner ne yaptin sende sanki demiyorsunn oglun büyüdü yürüyormu neyy:phavalara belli olmuyor bir hafta öncesine kadar güzeldi ama su günlerde bozuldu ya..sende gecmi aldin naptin arabayi kis geldi ya angebot olmustur kindervagenler:Den iyisi sen evin icine cikar odalarin icinde sür bari bir cuval paraniz bosa gitmesin:D
yav gec almadik oglan gec geldi:)) daha 50 günlük.zaten 40 cikmadan bi kac kere cikaramadik bile.ee simdide havalar sogudu.niye aldikki :)) hem o bir cuval para konusunu abarttim :))o para bir ETEKTI :))
arkadaslar ben sürücü kursuna gidiyorum.geceye görüsürüz eger kismetse.ALLAHA EMANET OLUN
hayirli dersler abi :)
dikkatli kullan
tamam hakan abi sana iyi dersler...
kis gurbet araba kullanmayami gidiyorki:)
selam..............
A.s hosgeldin memet kardes.
h.g berfin ama ben senin kardeşin değilim :)
fenerli olan herkes kardesimdir:)
a.s kardesim hosgeldin
nerelerdesin ya görüsemiyoruz
hehe sen ayrı o ayrı :) benım kendı bacımdan sonra kı bacım Allah eksikliğini vermesin
her ne kadar çenesi çok olsada :)
bak buraya kim daha çok mesaj yazmıs çıkarırım ha :D
valah memet benden kücük olanlar hepsi kardesimdir herkese derim hicde kizmaz ama sen ne kadarda kabul etmesen öyle:)
cık ben senın kardesin değilim :)
hehe demi ama :D
iyi bunu kabul etmemeye devam et memet kardes.
nede olsa fenerli iste ne olcak:)
tmm arkadaslar ya moralimiz bozulmasin :(
sende kardesim deme berfin :)
neyse bn kaçtım size iyi akşamlar :)
bende cikdim allaha emanet olun grsrz kardesim
hoscakal berfin
yokk kiss ne morel bozulmasi o hepöyle yapiyor..
sen kacta isi birakiyorsun kiss.
tamam gurbet grsrz bende kalkim pasta yapiyorum zaten bi mutfaga bi buraya bakiyorum...kalkimda yapim hadi iyi aksamlar..
slm a. millett nerdesinizzzz
salütt :))
comment allez vous ziyaaa :D