benim hayatım özel berfin:)
Yazdırılabilir Görünüm
benim hayatım özel berfin:)
yani biz fuzulimi konusuyoruz yine paramizla sinirsiz konusuyoruz ziya...
neyse ben cikiyorum..size iyi sohbetler...
iyi geceler..
guten nacht hakan abi:)
neyse sakalasmanin sonu tartisma olur ha.yazida herkes demek istedigini anlatamaz.ziya kardesim cok iyi biridir berfin kardes. yani kimseyi kirmak istemez kolay kolay
hakan abi ben ziyayi önceden taniyorum burdan degil..15yildir taniyorum ben ziya benim cocukluk arkadasim abi...ona kötü demem iyi biri sadece laf vurdum ona:)
ya ne dedik şimdi anlamdım:))
bari vurmusken kafasini gözünü kirsaydin cocugun:)))
ben alınmam berfin :))
ziya cumali fransaya fransiz kaldimi `?
yok ya cocukluk arkadasim o benim kiyamam yaziktir daha usak oo:)saka tabi.
nyse grsrz arkadaslar sohbet güzeldi ama cikmaliyim iyi geceler..
güle güle sana berfin kardes
eyi geceler berfin. ne dedin edeee cumali fransızmı kaldı :))
cumali almanyaya ugrayabilirse yanima muhakkak gelsin ok ona öyle söyle
tamam edee söylerim sabah görüşecem kendisiyle söylerim inş..
edee sen berline yakınmısın?
2 3 saat berlin bize ,ben hannovera yakinim
tam yerin neresi hakan senin? ben bu ay sonu frantfurka gidecem kısmetse dügüne görüşebilirmiyiz edee:))
frankfurt bana 4 saat kardes.ben ehliyeti degistirme derdindeyim kardes.nbu ay sonu gelemem ancak gelcek ay sonu olsaydi gelirdim gör+üsürdük.ama maalesef.ama atla gel sen ordan burasi 4 saat
1.ayda tekrar gelecem tam yerin neresi senin ona göre gelim edeee allah kısmet ederse
ben sana özelden yazarim tam adresimi kardes.ok gelcegin zaman tamammi
tamam edee inşallah allah nasip ederse..
davul zurna varmı sende:)
yok kardes benim meslegim dadlici:)) senin meslegin o isler.bak yanina cumalide gelmis iyi bir ikili olursunuz artik
hec demeee artık paris bizee dayanamaz :))
edee şimdi okuyanda gercek sanacak davulcu zurnacı:))
sanki yalanmi kardes:))sana hayirli geceler kardes görüsürüz yine artik benim okuzl bittti artik takilirim size gene
grsz edee selametle. sanada hayırlı geceler benli rüyalar dilerim:))
ben geri geldim gttimi herkes:)
slm a. arkadaslar
yeni hafta daha basladi
rabbim herkeze hayirli isler ve kazanclar nasip etsin ins
amin amin :)
dün ne olmus yavv ziyayi zurnaci etmisiniz :)
ziya ya takiliyorum ben yav yoksa ne zurnacisi.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=18326 bu konu linkine tikla iyi oku benim konu bu .bide güncelle bu konuyu, mesaj yaz ,okuyunca ,sana zahmet
selam bende geldim...
hosgeldin berfin
hosbulduk gurbet nasilsin.hayirdir erkencisin bugün..
ya daha isdeyim ama is yok :D
siteye girdim
himm anladim firsattan istifade daldin buraya haaa:Dhavada cok soguk bugün ya degilmi:(
evet burda cook soguk hemde yagmur var :)
burda da öyle yaff ..kis geldi almanyda zaten bu yi9l kis gec kaldi gibime geliyor her yil kar yagardi 10ncu ayda.sanki bu yil kis gec kaldi:Dartik kalorifer isteniyor valah:)
:) daha erken berfin ya
yarin bakarsi yine günes acar
burda hava bulanik :)) ama biz disari cikcaz.fahrshuleye gitcem birazda carsiyi gezelim oglanla.el arabasi aldik bir cuval paraya daha 2 3 kere binemedi oglan havalar bozuk yok yagmur yok bilmemne.en iyisi arabayi kullanmak icin evemi cikarsak netsek.oglan büyüdü daha araba kulalnilmadi :)