weinaach neresi degil:))))weih nactin varyayilbasinda almanlarin WAYNAHTINI :)) tarih tarih:)))
Yazdırılabilir Görünüm
weinaach neresi degil:))))weih nactin varyayilbasinda almanlarin WAYNAHTINI :)) tarih tarih:)))
lee edee cumalide burda bilin degilmi :)) tam yemekci :)
weihnachten demek istedi galiba yani yilbasinda yine olacakmis :D:D
HEE WEINACHTEN ENTSCHULDIGEN ABI:) yaziyi tam okumamisim..himm ozaman yinemi var..
gurbet bisey dicem abisi.bu ziyayla cok konusma bence:))yoksa sende yakinda onun gibi konusuyrsun.seni zurnaci falan sanarlar:)))ZIYA KARDESIM UMARIM ALINMIYORSUN
tmm sakalli abi :)
YAV bak hele ziya ben biraz önce cumalinin nikinde fransiz bayragi gördüm.dedim karismismi acaba.cumali ora tatilemi geldi ??? ne isi var onun orda.eyi valla ikiniz iki yandan artik dügünlere kinalara gidersiniz.sen suyu aka aka zurna calarsin zaten cumalide eyi davulcudur meshur.nizipte onu parmakla gösteririler.simdiden hayirli isler:)))EVET BERFIN COK ZORDU YENI GELEN BIRI ICIN O SINAVLAR.ama yinede sinifin en iyisi bendim
gurbet sen kac yasindasin abisi ??
vallah coook yaslandim abi bu gurbet ellerde:D
22 olacam
gurbet abisi.masallah büyümüssün ama bu uyku saatide ne oluyor:) ne uyumasi otur bosver yarin isede gitme doktora gidersin 3 5 gün istirahat alirsin olur biter.zaten burda basi agriyan 5 gün yatiyor:))hayret vallla bide almanyanin calismasi agir diyorlar:))berfin SIMDI ZIYA ARKADASIMIZIN YANINDA SAKIN LIMON YEME yoksa iyi üfüremez zurnayi
bu arada berfin alinma ama BERECIGINDE MITIRIBI MESHUR HA:)))
edeee sende yerdeki paraları toplarsınn:))
ya sakalli abi ya yatmim daha:)
burda bunu kasinsa hastayim diye 5 gün yatiyorlar
benim patronlar izine gitti ben evde yatama 2 kisi calisacagiz eczanede yarin is mecbur yani :)
berfin SIMDI ZIYA ARKADASIMIZIN YANINDA SAKIN LIMON YEME yoksa iyi üfüremez zurnayi[/QUOTE]
hakan abii ben bir limon yerim o degilki zurnayi ´üfürme gözünü acamaz:D
işci lazımmı gurbet geleyim zaten 2,5 saat falanmış yol hakınıda verirlerse eger :))
sen bir konuş isterse dilde var sorunum yok bak demedi deme :))
ne limonu yaww edeee tam bizi zurnacı ettin ha ))
bak hergun gelii gidiş yaparım birde cumalinin ne işi var ben kendimi söyledim:))
onun sandıgını yapmışım merak etme :))
ziyaaaaaaaaaaaaaa .yav cumali ne is yapiyor orda,ora niye geldi ki ???
sagol abi cümlemize ins
aramizda bende gicik olurum bunlara:D
gurbet ben eczacilarda suna sinir oluyorum gece eczaneye gidiyorsun ya nöbetciye ozaman kapiyi acmayip korkarak camin arkasinda bitteschön demeleri yokmu deli ediyorlar insani sanki yicekler kendilerini gecen aksam gittim medikamente alicam adam diyor söle ne istiyorsun dedim su ilaci ondan yok baska bakim diyo cami kapatip gtti bakti dangalak :)
edeee bayram tatiline geldi cumali :))
gurbet.bisey sorcam.bizim oglan gaz cikaramiyor.napak:)))))))))))
ziya cumaligil bulgur isiyle ugrasiyormu nizipte???o nu bir ögrensene
evet almanya dogumlu o .almancasi süper:)))aynen gurbetki gibi :))
ya berfin burda o saatde sarhoslar geziyor eczane nöbete kaldigi gece 1 kisi olur
yani tek basina korkuyorlar
cok eczane soyuldu nöbet tutarken
ondan hep kapali cam arkasindan müsteriye bakiyor
gurbet.berfine yardimci oldun bizim oglan gaz cikaramiyor onada yardimci ol abisi :)))gecen bi damla gibi bisey verdiler o da fayda etmiyor napalim?
hakan sana almanya yaramamış ne bulguru le edeee tarım varda bulgur yok :))
cumali almanyaya ugrayablirmi ?? ugrayabilirse muhakkkak görüselim onunla ona öyle söyle
berfin kac yillik evlisiniz siz?cocugunuz varmi