Dilimin tercümanı mısın be mübarek?!..:o:):):):)
Yazdırılabilir Görünüm
Eyvallah sevili kardeşim
Ramazan senin yatacak yerin yok rezil ettin beni Nizip'e
Süperrr, bundan sonra senin adın pampiş Müso...:)
Ramazan taktın bu pampişe:D
Hahahahahahahahaaaaaa, süper olmuş yaw. Pampiş Müso.
Pampişin müridleri de pampiş oluyor dikkat.
Beni çok güzel resmediyosunuz..Elleriniz dert görmesin..:D:D:D:D
Vah vah vah vah .............:( ,
kuzeni de kaybettik . Kuzen pampişlere monpişlere karışıp yoldan çıktı yaa .
Yakında önüne saksı tutan bir artis varya onun gibi önüne bir buket falan koyup çılbanırsa , pardon buket değil , bir balya saman koyup evlatlığı ile resimleri fayse düşerse hiç şaşmaaaa... küller başımıza , vış vış vış.
[QUOTE=makin;253441]Vah vah vah vah .............:( ,
kuzeni de kaybettik . Kuzen pampişlere monpişlere karışıp yoldan çıktı yaa .
Yakında önüne saksı tutan bir artis varya onun gibi önüne bir buket falan koyup çılbanırsa , pardon buket değil , bir balya saman koyup evlatlığı ile resimleri fayse düşerse hiç şaşmaaaa... küller başımıza , vış vış vış.[
Evet biz niyeti bozduk babamla..
:D
Senin körlüğüne de, şaşılığına da kurban olam..;)Alıntı:
Körle yatan şaşı kalkar Mahmut sende dikkat et kendine
Kör pampişler
Ben babamdan memnunum.. Kör pampiş kardeşliğine de razıyım.
Yeter ki o benim babam olmaya devam etsin ;):o:o:o:o:o:o:o
Şimdi körle yatan şaşı kalkar dedi ya. Müslüm abi gözlüklü, sen gözlüklü gerçi sen müslüm abiyle yatmadın makin abimle yattın koyun koyuna oda gözlüklü sonuçta, her halükarda sen şaşı oluyorsun:)
Yanlız anlamadığım bir şey var ben senle yatsaydım kalktığımda gözlerim düzelmiş olurmuydu, hani senin gözlerin sağlam ya ondan dedim:D
hop hop , benim koyun koyuna yatma arkadaşıma laf etmeyin, kim şaşı kim kör ben bilmem len, hido koyun koyunuma laf yok, heeeeyyyyyt len .:D:D:D
Hido hadi kalk gel sana dürüm ısmarlıyayım.
Sağırlar birbirini ağırlar Menese diyen yok
Selamlar
He yorum, telahımin gözü kör olsun :)
Samsun uyar.
erciyes te uyar demiştin...hele bi uymasın...ikinci katiplik te kurtarmaz seni :)
Samsun uyar deyip millete gaz verme,gerçi yolu düzgün fena değil istanbuldan geredeye kadar otoban ama kaç kişi bu havada samsuna gelirki.ben 3 kez gittim çok güzel yerdir. :)