kiss dün tatildi mesela sen calistinmi.
heryer kapaliydi sende calismadin yani..
Yazdırılabilir Görünüm
kiss dün tatildi mesela sen calistinmi.
heryer kapaliydi sende calismadin yani..
yok calismadim ama 1 gün nizibe nasil geleyim ben bir gün icin :):)
tahu hosgeldin arkadaş:))
anladim canim dgru öyle birgün yetmiyor..
wann ist dein ausbildung fertig
selamlar arkadaslar.ziyacim nassilsin
hg sakalli...
daha bende yazicaktim burayi takip ediyorsunuz ama niye yazmiyorsunuz diyecektim..
ich weiss nicht:))aber ich bin fertig mit der schule:)
3 sene önce bitti
ben 3 senedir calisiyorum:)
sana demedim benn:)gurbete dedimm enstchuldigen:)
tamam anladim gurbet hatlar karisti yaff:)
almanca azcok bilirim
sanırım staşın nezaman bitin demek istedin berfin :)
hosgeldin sakalii :)
uzun süredir girmiyordum nizip coma dil okulu falan filan bide oglumuz oldu .onun icin pek giremedim
vayy ziya sen nerden bilin almancayi :D
a.slm hakan vayyyy maşallah erkekte elinde haa :)
tsk ederim sen nasılsın hakan ..
ziya öyle dedim evet ama almanca bilmiyorsun sen nerden caldin bunun cevabini bakim sölee:)
ziya sen get abdallarla zurnacilarla konus.ne satisi :)))
durun bi dakka hatlar tamamiyla karisti.bizim ziya sayfayi ABDAL ASI ETTI.bastan baslayalim.hosbulduk:))))))
he abisi daha 13 ay oldu almanya hannoverda kaliyorum ben .ya sizler?
sakalli satisi demedi ziya.
stajin dedi:)
tekrar hsg agamm :))
himm yenisin daha hakan abi:)nasil gidiyor deutsch ..ögrenebildinmi biraz...
ben stuttgarttayim..
he ok ozaman ziya abdal mahallesinde oturuyordu nizipte.onun icin bu karistirdi diye düsündüm:)))
bende aşiretlerden hakan yakın saa :)
ben stutgarta geldim gecenlerde antepliler günü icin .orda tatli yapmistim
hosgeldin sakalli abi bende frankfurt da kaliyorum
nasil alisabildin mi almanyaya
valla gurbet abisi.ne kadar alisilabilirse o kadar alistik iste.ama yine de zor
antepliler günümü oldu nezaman oldu yaa..bilseydim bende yetisiridm oraya..gezdinmi stuttgartta begendinmi buralari---
allah yar ve yardimcin olsun abi
ben burda dogdugum halde alisamadim senin isin daha zor
sonradan gelen icin daha zor gurbet sen yine burda dogmus büyümüssün biliyorsun dil,yer, ama bizler icin cok zor..
evet 2 kez geldim ben stutgarta.antepliler günü pforzheimda oldu.baya bi kalabaliktik siz nasil yoktunuz nasil haberiniz olmadi.keske takip etseydiniz burayi.burda ilanlari yapildi.günü düzenleyenlerde genelde hep nizipliler zaten.ama WEINNAHTA:)) gene olcak
edee ne yapıyorsun iş falan?
evet ya.cok zor dil bilmeden buralarda kalmak.gene ama iyi kötü alismaya calisiyoruz almancayi.bu ay okul bitti iste.sinav falan ugrastirtdilar büsürü.sizin esiniz niziplimi berfinim?
gurbet saatin doldu sanırım:))
valla ziya napalim kardes.is güc bekliyoruz simdilik.ALLAH tan hayirlisi hakkimiza.ama ben kendi isimi düsünüyorum.ALLAH kismet ederse
tamam simdi bildim su pala abinin düzenledigini diyorsun ozaman biliyordum gelmeyi cok istedim ama ogün misafrmiz gelmisti gidemedik..
insallah bihakine katilmayi cok istiyorum..
pforzheim yakin bize bende gittim oraya akrabam var...weinhat t neresi yaa.:confused:
yav ziya sen güzel ABDAL ASI YAPARMISSIN:o isi fransada yapsan tutmazmi :)))))))))))))gelen müsterilerede bon jur diyceggine:IIIYYYYYYYYYYY EDE ZURNANINDA GÜMÜSÜ 5 KILO dirsin olur biter.hem zaten abdal gibi konusuyorsun:)))))))))))
nasıl kendi işini edee calışmadan işmi kuracan hayali icratmi leee:)