[QUOTE=Orhan Çelik;191001]Gitmek için konu açmaya ne gerek var anlamadım :( Vedalaşabilirsiniz,bu konuda topic bile açabilirsiniz,ancak siteyi ve üyeleri karalayarak zan altında bırakarak değil...
ağlasam sesimi duyarmısınız internette
dokunubilirmisiniz gözyaşlarıma ellerinizle...
inanamıyorum....niçin başlık açtığım o kadar basitki ?nasıl anlayamıyorsun orhan bey? sadece samimi bir şekilde teşekkür,veda ve dostlarımızı haberdar etmek....ve bence bu bir incelikti..nitekim ramazan bey inceliğe her zamanki incelikle mukabelede bulunmuş.Yapmayın allah aşkına !aşağıda açıklama yapıp yanlış anlaşılmaları düzelten ifadeleri görmedinizmi ,görmezlikten mi geliyorsunuz?siteyi ve üyeleri karalamak ,zan altında bırakmak?vallahi ağlayasım geliyor....yönetici olarak bunları nasıl ıskalıyorsunuz?
teşekkürlerimdeki vurguları hangi üye bu kadar öne çıkardı?
topic açarak reyting yapma ucuzluğunu zımmen dahi olsa yapmak??? siyasetçiler gibi yahut siteden çekilme taktikleri ile ,davetiye ve ısrarlar bekleyip,ego okşamalarına ihtiyaç duyan ucuz davranışlarda bulunmak erdemli insanlara yakışmaz.
yönetici pozisyonundaki sizlerinde daha dikkatli olup ,konuları iyice okumalısınız..nerde hatalı konuştuğumu yazdığımı söylerseniz memnun olurum....
-admin bey!sorularınıza yetersiz mi cevab verdim ki,bana dönmediniz?
-hidayet bey kayaönü civarından ve militarizme karşıtlığınızdan bahsedince bile sizi kendime yakın hissetim..yanılmadığımı biliyorum
-secret hocahanım...pozitif enerji saçmaya devam...
-deniz yıldızı,mahsuni63 ,yazgan beyler...kaliteli kumaşlarsınız... sizle yazışmak benim için onurdur.
hiç kimseye kırgınlığım yok..olmasını gerektirecek bir durumum da olmadı.muhabbetle kalın .....