bu arada çellik kardeşim aramıza hoşgeldin:)
Yazdırılabilir Görünüm
bu arada çellik kardeşim aramıza hoşgeldin:)
Arkadaşlar, şu profillerinize fotoğraflarınız eklesenizde kim kimdir bizde biraz bilsek :)
resimdeki bendim ama degiştirdim simdilki kardeşim oluyor
herkese merabalar uLa oLm su ozyurtLuLar oLarak biseyler yapsak nasıl oLur hiç deiLse ERKEK oLanLarLa Maç yapaLım yawss... eger adam bulamazsak admin oynar:)) bakın bayram tatilinde yapalım isterseniz ben bir telefona bakar taaaa birecikten gelirim oynamaya olmezsek inş... grsrzz bişeyler yazın suraya da adamın asabını bozmayın:)) hadi byess
olur ıhc kardes senın istedıgın mac olsun . yenılmeye meraklısın anlasılan:))) bayram tattılınde nizipte olanlarla iyi bır mac tertıp edelım bu organızasyonu da en cok tanıdıgı olan ıhc senden baskası yapamaz:)gorusmek uzere
bende o okulun ilk ögrencilerindenim iki yıl katlanabildim allah yardımcınız olsun arkadaslar :D
slm erhan ne edin nerdesin
slm cumleten arkadaşlar
hoşbulduk yusuf
yenı gelenlere maraba ...
slm arkadaşlar ibrahim kaya
peenn zatennn hep burdayımmm yaa arkdaşlarr...:)
ben esra arkadaşlar beni hatırlarmısın bilmem çünkü ben okulun yarısında uşağa taşınmıştım ama şimdi istanbuldayım nese herkese slm
slm arkadaşlar herkes iyidir inşallah.esracım canım seni unuturmuyuz hiç.arkadaşlar da görse tanırlar mutlaka.
((esra ergenç))
merabaaa.. herkesee...
Mrb Arkadaslar Ben Tesadüfen öğrendim Böle Bi Sitenin Olduunu Bende 2007 Mezunuyum.kahramanmaras Sütçü Imamdayim,herkesi çok özledim.bütün Mezunlar Buraya Takilalim.herkesi Bekliyorum.see You.........
herkese selam olsun arkadaşlar herkese iyi tatiller umarımkı herkesın sınavları yi geçmiştir bak yene bu sınavları işe karıştırtım arkadaşlar. aleykum selam ibrahim kaya (birecikten demi ibrahim)hayat nasil gidiyo ya ibrahim hangı bölumu okuyon özel demi okuyon.....
herkese slm özyurtlu arkadaşlar...
KimsecikLer yokk herhaLde ÖZYURTTAN....?:):)
bu özyurta okuyupta kahramanmaras Sütçü Imam ünıversıtesıne gitmek zor gelmiyormu bu arkadaşlara ben anlamadim...
hoş geldiniz arkadaşlar kendinizi tanıtsanız daha iyi olurdu.bir de neden zor olsun ki sütçü imamda okumak.bizim arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 2 kişi orda okuyor(m.çellik,tuğba inal) ve memnunlar
yani özel bir lisede okuyupda böyle bi universiteye gidilirmi dedim ben sadece...
selam arkadaşlar özledim sizleri.. ne zamandır giremiyorum nizip.com a.. yeni arkadaşlar gelmişş.. gelen arkadaşlar kendini tanıtırsa iyi olur..sonuçta kimle muhattap olduğumuzu bilelimm demii canımmmmm...görüşmek üzere..
slm atilla
slm bay ve bayanlar
slm cengiz karabacak ne yapıyorsun
slm mehmet çelik maraşa gitinmi
slm süleyman ayt nasıl giiyor
slm yusuf alkandağı
slm tüm eski arkadaşlara ibrahim kaya
slm arkadaşlar herkes ihşallah iyidir. sonbahar bak zelihayi unutmuşsun oda maraşta okuyor. ya melisa88 sen gitte guzelbir yere bizeyeter....
aleykum selam ibrahim kaya merak etme maraşa akşam geldim atilla nerdesin ne edersin kardeş... ekrem baki ne eder...
Nbr Fatmam Yok Ya Kimse Tanimamiş Baksana Yinede Hoşbulduk Arkadaşlar Caniniz Sağolsun:)
Slm Fatma Nbr Yok Ya Baksana Kimse Tanimamiş Caniniz Sağolsun Yeniden Tanişiriz Ben Esra:)
ben emine özyurt ilkögretime gidi yarum bitişigiz liselilerle
Arkadaşlar Biraz Hareket Nerdesiniz Ya
selam millet..esra seni tanıyoruz yaf..herkesi tekrar buraya bekliyorum..geçen seneki formmumuzu tekrrar yakalayalım hadi arkadaşalr hep beraber nizip.com a..
ooo kimLer warmıs yhaa burdaa..:):):)xD merba herkeze...:)
Herkese Slm Unutulmadiğima Sevindim Valla hepinizi özlemiştim sana katılıyorum burayı boş bırakmayalım arkadaşlar
KaaN ama shen tanımazsın yha benii:)
sen özyurt tan değilsin galiba zaten
benım amca ogluda ılk mezunlarından
esracım canım görüşemiyoruz bi türlü arayamıyorum seni kusura bakma.bütün arkadaşlara selamlar.davut kardeş senin amcaoğlu ibrahim yani kuyumcuydu heralde.selam söyle bizlerden o da sevdiğimiz bi arkadaşımızdı
bu arada ibrahim kaya herkesin adını söyleyip selam vermişsin bizim ne günahımız var yahu.neyse bize de selam verdiğini varsayarak; aleykümselam
Herkese Slm Arkadaşlar Fatma Evet Canım Görüşemiyoruz Ya Bende Işte çalışıyom Ya Senle Görüşsek Eeeeee Tekrar Ne Zaman Geliyosun Burya:D:D
slm arkadaşlar ben de yeni katıldım bende özyurttandım bi aralar ama şimdi deilim herkese merhaba:))