Selamlar herkese, uzun zamandir gelmiyordum, saglicakla kalin cümleten;)
Yazdırılabilir Görünüm
Selamlar herkese, uzun zamandir gelmiyordum, saglicakla kalin cümleten;)
Herkese slm hanımlar,baya sinirlendirmişler erkekler.sizi sinirlenmeyelim kafanıza tokadan başka birşey takmayın.:D:D
abla tesadüfe bak ikimiz aynı anda yazdık akrabaymışız haberim yok vallahi sen bana göre daha iyi hatırlarsın daha uzun süre nizipte kaldıgın için ben kişileri çok zor hatırlıyorum ya
ooooo benm teyzelerim de burdaymış:) akrabalrı da bulmuslar:)))))
slm herkese evet bu site spr bende burda bikac akrabami buldummmmmmmmm
cocukluk arkadslarımı arıyorum:)))pazarcamiiden arif,hasan,mehmet...islim sayından süleyman,metin,tahsin kim var....
valla bu huzeyfenın anlamadıgı bişe yok.Dantel,orgu,tığ,ovarlok falan filan hayırdır abi boş zamanlarında çeyizmi hazırlıosn.Ben bunların isimlerini bile unutmustum valla sayende hatırladım sağolasın....:)
merhaba atas tanıştığıma çok memnun oldum ben sizin foto bilalın kızı olduğunuzu bilmiyodum ne güzel akraba çıktık bu arada esera abla annemim adı binnaz doğru söyledin bende senin gibi pek hatırlamıyorum kimseyi daha doğrusu tanıyamıyorum bundan sonra inşş daha çok grş
inş eser abla sen 4 leventte oturruyosun galiba biraz uzağız inşş görüşürüz sizde çok selam söyleyin
bende aranıza yeni katıldım nizipliyim herkese selam
selam aleykum bende bir nizipliyim istanbulda oturuyorum tum nizipli hemşerilerime selamlardogma buyume nizipliyim
merhaba saadet ben nuray ablan nasılsısnız istanbuldan memnunmusunuz seni görünce hatıralarım depreşti eskiden komşuyduk binnaz abla nasıl kadir abi nasıl ablaların ne yapıyor inşallah burada görüşürüz...
teşekkür ederim niziplisaide. melek ist.da nerde oturuyosun sakıncası yoksa bende şişli çağlayandayım
nuray abla çok özür diliyorum ben seni hatırlayamadım daha doğrusu hangi nuray vardı bi kaç tane tanıdığım biraz daha açarsan mutlaka tanırım tekrar özür diliyorum
selam bende nizipliyim ilk defa bu siteye giriyorum benimkisi sadece merak valla iyibir nizip dayanışması yapmışsınız tebrikler
z_zorbey27@hotmail..com beklerim
hoşgeldin mesto aramıza
arkadaslar herkese meraba kımse yok mu
merhaba yasmin ben burdayım
meraba
nasılsınız
iyiyim yasmincim sen nasılsın
tesekkur ederım bende ıyıyım
nerde oturuyosunuz acaba sakıncası yoksa söylermisin
:o:o:obir erkek olarak yazmam da sakınca varmı esera bacım.bilğinin erkeği kızı yoktur .yazışalım öğrenelim.sözüm meclisten dışarı hanımından korkan erkek bulaşıktır yemektir nasıl öğrenecek.bence erkeklerde bu konuya katılıp dertleşmeli kim karısından dayak yemiş.kim çocuğun altını temizlemiş bizde ögrenelim derişm.yanlış anlamayın evli değilim korktuğum bir eşim yoktur.:o:o:o
slm arkadaşlar ben burdurdan bekir tüm nizipli arkadaşlara saygılar gencler olarak bi aktivite yaparsanız haberim olsun eeeeee nede olsa nizipliyiz
İyide bekir abim burası hanımalara özel bi bölüm,neyse bi defa olmuş :D
huzi abi burası bayanlara özel bir yer hatırlatayım...Hiç bir yerden de eksik kalam yane sen:D
arkadaşlar neredesiniz ya özledim valla burdaki sohpetleri.....
mrb ama sanırım kimse yok buralarda:)
merhabalar
merhaba kızlar,aynı anda olmuyoruz burda sohpet fırsatımız bulamıyoruz.
saadet uzun zamandır yoksun inşallah ugrarsın buraya,
8 haziran'da güngören nizipliler derneginin piknigi var sizleride bekliyoruz gelirseniz görüşme fırsatımız olur özelden mesaj at
iyiakşamlar herkese ama sanırım yine kimse yok :)
ii geceler simdi ben geldim yine kimse yok :)