dişci kapalı olduğu için kameradd kapalı tabi.
Zaten mesai saatleri içinde yapıyoruz.
Yazdırılabilir Görünüm
dişci kapalı olduğu için kameradd kapalı tabi.
Zaten mesai saatleri içinde yapıyoruz.
şu anda canlı yayında güzel nizip,i izliyorum emeği geçen tüm arkadaşlara 4 yıldan beri gelemediğim memleket özlemini giderdiğiniz için sonsuz teşekkür ederim ellerinize sağlık
m özen
Sevgili admin kardeşim daha öncede yazmıştım ama yine yazma gereği duydum.siz nizip için çok güzel şeyler yapıyorsunuz.buna inanın bu benim düşüncelerim.size teşekkür eder
im.elinize ve yüreğinize sağlık.biraz zor bir şey önericem ama olurmu olmaz mı o size bağlı.nizip te yayın yapan nizip tv yi uyduda bizlere izletmek gibi bir imkan yokmu çünkü siz hep nizip tesiniz biz ise gurbette.çok güzel olurdu.
Saygılarımla BÜLENT SARIDAĞ
NOT BEN ONUR CEREN BU KULLANICI İSMİ İLE GİRİŞ YAPIYORUM AMA BAŞKA BİRİ KULLANIYOR DİYOR BANA ANLAMADIM DÜZELTİLİRSE SEVİNİRİM.
Kullanıcı adınız : ONURCEREN görünüyor
yeni şifre yolladım size
selam nizipli dostlar bende yeni üye oldum site cok hosuma gitti :) ben mustafa
3 gündür süren sorun giderildi. şuan yayın var.
02.02.2009 tarihinde yayın vardı,ancak bu gün saat 10.30 hala yayın izlenemiyor.
Açtık abi, ip sıkca değişince böyle sorunlar oluşuyor
Az daha dayanın arkadaşlar. Nizip'e gittiğimde bu sorunu kesin çözeceğiz Memet abiyle inşallah.
Ellerinize emeğinize sağlık.
06.02.2008 Bu gün saat 09.30 yayın iyi nazar değmesin,Emeği geçenlere teşekkürler.
canlıyayınıizleyemiyorum
mesai saatlerinde bakıyorum canlı yayın çalışmıyor. sorun ne ? anlamadım.. herkestemi böyle