bak kız-erkek bitiyo mu ne takım işine geliyo konu :)
Yazdırılabilir Görünüm
bak kız-erkek bitiyo mu ne takım işine geliyo konu :)
aha bende bir fenerli buldum
bende cimbomluyum ghost bizdensin ama nizip güzeli fenerli ben onuda combomlu yapmasını bilirim :D
olsun şu an yine 2-2 oldu mehmet başka fenerli yok mu ya çağır gelsinler :)
hahaha miksam atık nizip güzelinin yanında şimdide taraftarlık dayanışması başladı
ben gidiyorum hepinize iyi öglenler kendinize iyi bakın ögleden sonra dvam ederiz nizip güzeli de gelir o vakit hadi Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sarıııııııııııııııı
ha ha miksam da gitti :) byyyy
evet ortak nızıp guzelını herhal cımbomlu yapmalıyız fenerlıler savun kenıdınızı.ya bu arada mıksam kızlar cok konusabılırler ama bunun sebebı yıne erkekler yanı ama erkeklerınde kalır yanı yok yanı
walla şimdilik yok neyse durumlar eşit ama biz daha güçlüyüz nede olsa fenerliyiz :D
taamam mıksam kendıne ıyı bak bılıyon ogleden sonra yokum yenı yılın kutlu olsun aksam msj cekerım zatı kendıne ıyı bak bye
ghost miksam gitti takım olarak sen tek kaldın erkek dayanışması olarak ben tek
:) eee ne olacak şimdi
neyse ya bız kardesız kavga olmaz herkes kendını fıkrını savunuyo zaten e sevıl sende ne var ne yok artık sakınleselım sen antep te oturuyosun dımı
takım olarak ıkımız warız ghost tek cınsıyet dayanısması ben tekım hayırlısı olsun artık neyse bız normal aktıf sohbete dewam edelım