mehmet beyaz bayrak gelmedi sadece simdilik gidiyom dönüsüm fena olacak :D:D:D
sagol ghost love sanada mutlu yeni yillar herkese mutlu yeni yillar tüm istedikleriniz olsun
Yazdırılabilir Görünüm
mehmet beyaz bayrak gelmedi sadece simdilik gidiyom dönüsüm fena olacak :D:D:D
sagol ghost love sanada mutlu yeni yillar herkese mutlu yeni yillar tüm istedikleriniz olsun
bak mıksam ghost bu konuda haklsı sınav için ugrasıyor
yuh bende saide gitti dedim neyse buradaymıs dönüşünü bekleyelim o zaman bakalım ne olacak
yanı haklı oldugumuzu kabul edın artık hep kendımızı dusunmeyelım bıseyı yargılarken karsı tarafı da dınlıyelım lutfen dımı ortak ve mehmet sana da dıyom sevıl sen dıyon bu konuda herseyı konusarak halletmek degılmı onemlı olan
ortalık duruldu mu ne:)
konuşarak halledilmeyecek bişey yok ki
bekliyoruz zaten baska da bişey ettigimiz yok
ortalık duruldu bizde biraz sakinleştik
ama yine de kızlara karsı tavır devam ediyor demi mehmet :D
ooo biz de sizin karşınızdayız bırakır mıyız karşılık gelir hemen
ghost haklı oldugun konu kızların haklı oldugu değil ki ben senin nizip güzelinin sınava hazırlanıyor onun için miksam anlayış goster demene haklı dedım
miksam her zaman ki gibi yola dewam
tek mi kaldım ne anammmm :(
ya ya offffff sızde tamam bızde yılmayız yanı ben yılmam mehmet cunku sarı kırmızı kan var bende yanı cımbomluyuz bız kolay pes etmeyız
bu kızların dırdırı yokmu iki tane yan yana geliyor ortalık karısıyor yok su böyle yapmıs yok su sunu yapmıs yok sunun gelini güzelmiş
yaw size ney onların yaptıklarından demi mehmet :D
bu olmadı işte ghost bn FENERLİYİM!
erkekler de öyle ne farkı war ki kızlardan
bende de sadece kırmızı war ama demı nede biz fenerliyiz her sey bızde orjinladir canım